Koken en bakken met de keukenbengels 

Wat is er voor kinderen nou leuker dan zelf ijs maken, versieren en natuurlijk opeten? Dat kan bij Heinink als kinderfeestje. Naast ijs maken verzorgt Heinink ook verschillende workshops: cupcakes bakken, taarten maken en je eigen high tea bereiden. De workshops zijn, met uitzondering van het ijs maken, in overleg ook op locatie mogelijk.

Programma’s en Kosten:

Bij elk feestje staat natuurlijk drinken en iets lekkers op tafel. De feestjes kunnen op elke dag van de week gegeven worden.

 • IJs maken €120,- 1,5 uur & €150,- 2 uur (maximaal 10 kindjes)
  De kinderen leren hoe ze ijs moeten maken, van een basis mix tot aan een ijsje.
  De kinderen maken van het zelfgemaakte ijs een heerlijke coupe en de rest van het ijs gaat mee naar huis.
 • IJstaart maken €17,50 per kind (minimaal 8 kindjes)
  De kinderen leren hoe ze ijs moeten maken en van dat ijs gaat elk kind een ijstaart (8-10 pers) maken en versieren en die ijstaart gaat natuurlijk mee naar huis. Het feestje duurt ongeveer 2 uur.
 • Taart maken €17,50 per kind (minimaal 8 kindjes)
  De kinderen leren hoe ze een taart moeten maken en afwerken/versieren met fondant . Elk kind maakt een taart (6-8 pers) die mee naar huis gaat. Het feestje duurt ongeveer 2 uur.
 • Slagroomtaart maken €15,- per kind (minimaal 8 kindjes)
  De kinderen leren hoe je bodem maakt en hoe je een taart moet vullen en versieren. De kinderen krijgen hun eigen taart (6-8 pers) mee naar huis. Het feestje duurt ongeveer 2 uur.
 • Cupcakes/muffins maken €15,- per kind (minimaal 8 kindjes)
  De kinderen leren hoe ze verschillende cupcakes en muffins kunnen maken en
  versieren. De kinderen krijgen allemaal verschillende cupcakes en muffins mee naar huis. Het feestje duurt ongeveer 2 uur.