Het coolste kinderfeestje vier je op IJsbaan Twente!

Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar IJsbaan Twente en vier een schaatsfeestje om nooit te vergeten! Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een muts en handschoenen. Je mag je eigen schaatsen meenemen, maar je kunt ook schaatsen huren bij de Sportshop op de ijsbaan. Wanneer je schaatsen huurt en een kinderfeestje hebt geboekt krijg je €2,00 korting op de schaatshuur type Rent.  Jullie kunnen lekker schaatsen op de 30 x 60 meterbaan en de 400 meterbaan. Daarnaast is er een speelplaats op het middenterrein met 2 springkussen waarop jullie je helemaal uit kunnen leven! Tijdens of na afloop van het feestje kun je in het Schaatscafé heerlijk genieten van patat, een kroket/frikadel en ranja. Voor de jarige en ook voor de andere kinderen is er een kleine attentie.

Je kunt het schaatsen ook nog combineren met een schaatsles, bowlen bij Bowling Enschede.   il je bij binnenkomst graag eerst je cadeautjes uitpakken met daarbij ranja en wat lekkers? Dit kan! Voor €1,00 per persoon extra wordt er een tafel voor jullie gereserveerd in het Schaatscafé met daarop ranja en cake om te versieren. Deze optie kun je aanvinken in het boekingsformulier die je vindt door te klikken op het feestje van jouw keuze.

De kinderfeestjes zijn mogelijk vanaf 6 kinderen  Een kinderfeestje vindt plaats tijdens recreatie-uren (zie de actuelopeningstijden op de website van IJsbaan Twente) en dient minimaal 4 werkdagen van tevoren geboekt te worden. Pas na ontvangst van de definitieve bevestiging is het kinderfeestje gepland (dit kan enkele werkdagen duren).'

De prijzen van de kinderfeestjes zijn als volgt:

Onwijs kinderfeestje € 10,25.

Schaatsen, patat en een snack, onbeperkt ranja, voor alle kids een attentie.

Super Cool kinderfeestje € 15,00

Schaatsen, patat en een snack, 1 uur schaatsles, onbeperkt ranja en voor alle kids een attentie.

Ice Bowl kinderfeestje € 15,25

Schaatsen, 1 uur bowlen bij Bowling Enschede,patat en een snack, onbeperkt ranja, voor alle kids een attentie.

 

Reserveer hier je feestje.