Outdoor Lasergamen op 't Rutbeek

Lasergame Warriors

Outdoor Lasergame in op 't Rutbeek in Enschede is een onderdeel van Paintball Warriors. . Een stoere en actieve buitenactiviteit vol spanning en sensatie! Outdoor Lasergamen kun je als kinderfeestje boeken maar ook erg leuk als familiefeest, bedrijfsfeest of vrijgezellenuitje. Lasergamen is leuk voor jong en oud!

Outdoor Lasergame, hoe werkt dat?

Voor aanvang wordt het spel en het gebruik van de materialen uitgebreid uitgelegd. Daarna worden er twee teams gevormd die tegen elkaar gaan “strijden” in heats.

Er worden verschillende spellen en scenario’s gespeeld met verschillende doelen en opdrachten. Daarmee kun je punten scoren. Daarnaast krijg je punten voor elke geraakte tegenstander. Dat betekent natuurlijk ook dat als jij geraakt wordt je tegenstander een punt krijgt. Na elke heat tellen wij de punten en wordt de winnaar bekend gemaakt.

Tussen de heats door wordt er gepauzeerd om wat te eten en/ of drinken. Je bent bij ons vrij om dat zelf mee te nemen.

Je speelt bij ons altijd met je eigen groep! Daarbij merken wij wel op dat het bij kinderfeestjes zo kan zijn dat je het veld moet delen en om en om de heats speelt.

Speelvelden

De Jungle: The jungle is een bosveld met daarin speciaal gebouwde hindernissen waar je in kunt schuilen en dekking kunt zoeken. Sluipen en kruipen zijn hier de sleutelwoorden.

Bunker City: Bunker city is een wat kleiner veld volgebouwd met hindernissen, bunkers en uitkijktorens. Snelheid, samenwerken en tactiek zijn hier van belang. Naast het veld is voor ouders een mooie gelegenheid om te zitten en het spel van dichtbij te bekijken.

Reserveer je heats hier. https://www.paintballwarriors.nl/lasergame/