Bellefleur 39, 7623 KA Borne

Creatieve kinderfeestje bij TheArtParty@home.

Nicole van TheArtParty@home heeft een heel gezellig atelier in Borne. De muren zijn hier bedekt met allerlei mooie kunstwerken. Schilderijen, handlettering, papiermache figuren en andere vrolijke werken trotseren hier aan de muur. 

Nicole is een vrolijke dame die naast haar beroep als leerkracht ook creatieve workshops geeft aan volwassenen en kids. Ze is makkelijk in de omgang en kids voelen zich hier meteen thuis.

Elke laatste zondag van de maand volg je hier een een ouder- kind workshop. Zie hiervoor onze agenda. Maar ook voor een kinderfeestje ben je hier aan het juiste adres.

Maak je eigen schilderij

Creatieve kinderen? In het knusse atelier van TheArtParty@home aan de Bellefleur in Borne gaan kinderen een eigen schilderij maken. De jarige kiest vooraf uit de voorbeelden op de website, zoals bijvoorbeeld een unicorn, vrolijke kippen of een flamingo. Maar je kunt ook kiezen voor te gekke beesten of het Britto-style naamschilderij!

Aan de jongens is ook gedacht, voor hen is er een stoere draak. Heb je speciale wensen of wil je graag iets schilderen wat er niet bij staat? Neem ook dan gerust contact op, er kan dan over een feestje op maat worden nagedacht.

Er zijn 2 mogelijkheden:

  1. Ze komt met al haar materialen naar je toe. Wat heeft ze bij jou thuis nodig? Tafels waarop ze de tafelezels kwijt kan. Zelf neemt ze afdekzeilen mee, zodat het meubilair schoon blijft. Aantal; zoveel als er plek is bij jou thuis, met een max van 17 (zoveel tafel- en staande ezels heeft Nicole). 

  2. Of jullie komen naar het atelier om het daar te vieren. Deze ruimte is wel beperkt en er kunnen maximaal 10 kinderen in. 

Het feestje

Nicole neemt de kinderen stap voor stap mee in een creatief proces, waarin ze zelf bepalen hoe ze het schilderij willen hebben. Welke kleurtjes, wel of geen glitters, met of zonder stippen etc.  Ze kunnen helemaal los gaan in hun eigen creativiteit en écht iedereen gaat met een prachtig resultaat en supertrots naar huis. Tussendoor is er natuurlijk tijd voor drinken (ranja) met wat lekkers, zoals dat hoort bij een kinderfeestje.

Het schilderen zal zo'n 2,5 tot 3 uur in beslag nemen. Als de kids het schilderij klaar hebben, dan zet Nicole bij de jongsten de zwarte lijnen m.b.v. een flesje zwarte verf op en de oudere kinderen mogen deze techniek zelf toepassen.

Lees meer

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Indoor
  • Outdoor