Praktijk voor coaching en creativiteit 

Graffiti workshops en kinderfeestjes 

In de gave speciaal voor kids ingerichte praktijkruimte in Boekelo en Almelo komt de creativiteit meteen in je los. Een gezellig gepimpte ruimte met vrolijke kleuren en discoverlichting. In het midden staat een tafel waar je gezellig wat kunt drinken, knutselen en kletsen. Onder professionele begeleiding kun je hier je eigen wandbord met naam maken. Super stoer voor op je kamer!

Het wandbord heeft een afmeting van maar liefst 122 cm x 61 cm en is van degelijk materiaal. Deze workshops en kinderfeestjes zijn ook nog eens compleet verzorgd. Onbeperkt drinken en wat lekkers zitten bij de prijs inbegrepen. En natuurlijk een gave graffiti als aandenken mee naar huis. De graffiti artiest werkt je wandbord ook nog even bij na het spuiten (hoe cool is dat?)

 
Prijzen kinderfeestjes PvCC


Wat zit er bij de prijs in?
Een groot wandbord van 1.22 x 61 cm voor iedere deelnemer.
Gebruik van kwalitatief goede spuitbussen in alle kleuren van de regenboog.
Mondkapjes, brillen en bescherming.
Ranja en wat lekkers voor iedere deelnemer.
Een arrangement met koffie/thee en wat lekkers voor de begeleiders.
Hulp en instructies bij het spuiten en de vakkundige afwerking door onze graffiti specialist.
Een groot en mooi kunstwerk mee naar huis voor op je slaapkamer. Dat is nog eens cool want je houd je eigen kunstwerk als blijvend aandenken aan dit stoerste feestje.

Een feestje voor 4/5 kinderen € 24,95 per deelnemer (duur 1 uur en 30 min)
Een feestje voor 6 kinderen € 22,95 per deelnemer (duur ca. 2 uur)
Een feestje voor 7 kinderen € 20,95 per deelnemer (duur ca. 2 uur)
Een feestje v.a 8 kinderen kost € 19,95 per deelnemer (duur ca. 2 uur en 15 min)

Veiligheid

Het spuiten gebeurd altijd op een verantwoorde en veilige manier. Voor de kids zijn er mondkapjes (Cat 2) en veiligheidsbrillen aanwezig. Dit zit ook allemaal bij de prijs inbegrepen. Alle teamleden hebben een BHV certificering.

Workshops op maat

Wil je zelf een wandbord maken, heb je een speciale wens of wil je een workshop op locatie? Geen probleem. In overleg is hier veel mogelijk. Zelfs een metamorfose van de kinderkamer behoort tot de mogelijkheden, of pimp bijvoorbeeld je slaapkamer deur (€59,95)

Workshops voor jeugd & volwassenen
Schetsen en introductie (met hulp)
Gebruik van sjablonen en je maakt indien gewenst thema borden.
Spuiten van je eigen graffiti (1.22 x 61 cm)
Afwerking door de artiest en natuurlijk kijk je mee (een leuke belevenis)

Te boeken v.a. 29,95 per deelnemer. Mail ons even voor alle prijzen.

Ook voor kinderen die extra aandacht behoeven, met een handicap of een beperking is hier ruimte. Ze geven graag extra begeleiding zodat ook zij met een gaaf een wandbord naar huis gaan. Sfeer en gezelligheid is altijd gegarandeerd en een super leuke ervaring om op terug te kijken. Voor de papa's en mama's organiseren ze ook feestjes. In de PvCC volg je ook jaarprogramma's: De graffiti 4 kids privé-classes. Uniek in NL en alleen bij ons te boeken.

Gezinsworkshops

Met je eigen gezin een unieke privé workshop beleven en naar huis met een mooie graffiti muurplaat die jullie samen gemaakt hebben. Je krijgt een mooi groot spuitoppervlakte op jullie eigen wandborden die je als geheel en apart van elkaar kan ophangen (minimaal 3/4 delen) Of je kiest voor een kunstzinnig ontwerp of jullie eigen namen? Wil je er glitters bij of een glow in the dark effect? Alles kan tijdens deze unieke familie workshops. Plezier en gezelligheid en een mooi resultaat staan voorop. Natuurlijk is ook dit een compleet verzorgd arrangement en gaat het jullie aan niets ontbreken. Geschikt voor gezinnen met kids vanaf 4/5 jaar tot en met tieners. De kosten zijn all-in en inclusief afwerking door een professionele graffiti artiest dus succes gegarandeerd of je nu wel of niet creatief denkt te zijn. Te boeken vanaf 159 euro.