Circusfeestje!Door Circustheaterbureau Demiori
Zilverschoon 94, 7557 CA Oldenzaal

Circus kinderfeestje!

Ben je op zoek naar een origineel feestje? Eens iets anders als anders? Dan is een circusfeestje een geweldig idee! Dit vinden jongens en meisjes in alle leeftijden geweldig.

De invulling van een circusfeest is afhankelijk van verschillende wensen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en tijd komt Demiori met een concept. Demiori levert circusfeesten op maat en daardoor kunt u tevens kiezen of de kinderen alleen workshops volgen in de verschillende onderdelen of aan het eind ook een kleine voorstelling in elkaar zetten voor de ouders. Er is zelfs de mogelijkheid tot een demonstratie van echte circusartiesten.

Feest!

De circusfeestjes zijn op alle dagen van de week te boeken. Onder begeleiding van een circusdocent kun je het circusfeest van Demiori onder andere kennis maken met: acrobatiek, rola-bola, jongleren, theaterspelletjes, goochelen, ballonvouwen, diabolo, koorddansen, devilstick en zelfs trapeze zwaaien of rhonradturnen. En dit alles kan gewoon op je eigen locatie! Liever niet zelf een locatie regelen? Demiori biedt tevens kinderfeestjes aan op een eigen locatie in Oldenzaal.

Het 'standaard' circusfeestje

Op een door u zelf geregelde locatie wordt onder begeleiding van een professionele circusdocent een groot circusfestijn georganiseerd. De jarige mag met maximaal 11 vriendjes en vriendinnetjes kennis maken met de verschillende circusdisciplines. Tijdens het 2 uur durende feestje wordt eerst een demonstratie door de docent gegeven. Vervolgens gaan de kinderen aan de slag. Aan het eind van de feestje krijgen de kinderen de mogelijkheid hun leukste, knapste of mooiste truc aan elkaar en de ouders) te laten zien.

Is uw zoon of dochter binnenkort jarig maar nog geen idee hoe u het feest tot een groot succes moet maken? Neem voor een circusfeest op maat contact op met Demiori. Er gaat tenslotte niets boven een eigen circus op je feestje.

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor