Kinderfeestje Kinder Paintball op 't Rutbeek

Blikkersmaatweg 15, 7546 Enschede

Paintball Warriors biedt kinder paintball in een speciale kinder area!

Op recreatiepark het Rutbeek ligt Paintball Warriors. Een speciaal voor kids gecreëerde paintball area.

Kinderpaintball is voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Een stoere maar vooral leuke activiteit voor kinderfeestjes. Er wordt gebruik gemaakt van speciale kinderguns die minder hard schieten dan de 'normale' paintballguns. Er wordt met kleinere verfballetjes geschoten en ieder kind heeft altijd een masker op zodat gezicht en ogen beschermt zijn. Kinderpaintball is volledig veilig. Tevens staan de kinderen altijd onder toezicht van een ervaren instructeur.

Er wordt gespeeld met kinderen uit de eigen groep, maar ook tegen andere leeftijdsgenoten. Er wordt altijd gespeeld onder begeleiding van ervaren instructeurs.
Bij Paintball Warriors werken ze niet met een maximum aantal paintballs. Na elke game krijgen alle kinderen opnieuw paintballs. Op deze manier weten de kinderen exact waar ze aan toe zijn en heeft u geen onverwachte kosten. In de praktijk komt het er op neer dat de kinderen maximaal 90 paintballs verschieten.

Hoe ziet een kinderfeestje bij Paintball Warriors eruit.

Bij aankomst worden de kinderen ontvangen en kunnen de kinderen zich omkleden. Eventueel kunnen de kinderen bij aankomst eerst cadeaus uitpakken. Ondanks dat alle kinderen een overall krijgen, is het advies om oude kleren aan te trekken en bij slecht weer droge kleding mee te nemen.

Regen is over het algemeen geen reden de activiteit te annuleren. Kinderen ervaren dit niet als hinderlijk. Daarnaast zijn er voldoende schuilmogelijkheden waar de kinderen droog zitten kunnen.

Na het omkleden en uitdelen van de uitrusting (masker en paintballgun) lopen de kinderen onder begeleiding van een instructeurs naar het paintballveld. Daar aangekomen worden de belangrijkste regels uitgelegd en kunnen ze het speelveld bekijken . Het speelveld is overzichtelijk en speciaal aangelegd voor kinderpaintball. Hierdoor is er altijd toezicht op de kinderen en is het spel goed te volgen voor ouders en begeleiders. Wel zo leuk om je kind te kunnen zien genieten!

Er spelen maximaal twee groepen tegelijk die om de beurt het veld delen. Het streven is om minimaal 6 games per groep te spelen waarbij in totaal maximaal 90 paintballs per kind verschoten worden. De kinderen weten daarmee exact waar ze aan toe zijn, komen nooit zonder paintballs te zitten en ouders/ begeleiders worden niet met extra kosten geconfronteerd.

Gedurende de activiteit worden verschillende spelvormen met verschillende doelen en opdrachten gespeeld.

Arrangementen

Basic Paintball:

Basic kinderpaintball is een 2 uur durend arrangement. Bij dit arrangement krijgen alle kinderen een overall, masker en een speciaal voor kinderen geschikt paintballgeweer. Na elke game worden de paintballgeweren door ons bijgeladen. De kinderen komen dus nooit zonder paintballs te zitten en ouders worden niet gedwongen extra paintballs bij te kopen. Een super leuk en origineel kinderfeestje voor stoere jongens en meiden!

  • 2 uur paintball (incl. uitleg)
  • Na elke ronde nieuwe paintballs
  • Volledige uitrusting
  • Diverse spelvormen

Onbeperkt ranja en een zakje chips is bij te boeken voor €2,00 per kind

Prijs: € 15,- p.p.

Paintball met frietjes en snack

Dit arrangement bestaat uit 2 uur paintball en aansluitend een frietje met snack. Alle kinderen krijgen een overall, masker en paintballgeweer. Na elke game worden de paintballgeweren door ons bijgeladen. De kinderen komen dus nooit zonder paintballs te zitten en ouders wordt niet gedwongen extra paintballs bij te kopen. Een super leuk en origineel kinderfeestje voor stoere jongens en meiden!

  • 2 uur paintball (incl. uitleg)
  • Na elke ronde nieuwe paintballs
  • Volledige uitrusting
  • Friet
  • Snack
  • Diverse spelvormen

Onbeperkt ranja en een zakje chips is bij te boeken voor €2,00 per kind,
Prijs: € 20,-

Om te reserveren klik je hier.