Vliegveldstraat 2, 7561 ZT Deurningen

Kom genieten in 't BorgHuis!

Breng jij een bezoek aan Borghuis? Er is een heel uitgebreid restaurant waar je van harte welkom bent. Je kunt hier genieten van een heerlijke kop koffie, een verse smoothie of een lekkere lunch in het vernieuwde tuinrestaurant. Begin je dag bijvoorbeeld goed met een luxe ontbijtje of smul vanaf 16.00 uur van onze daghap! Voor de kinderen is er zelfs een kidsbox beschikbaar en vergeet niet de leuke jungle speeltuin aangrenzend aan het restaurant!

Kom je gezellig ontbijten?

Ontbijt, de belangrijkste maaltijd van de dag! In het tuinrestaurant ’t BorgHuis krijg je voor €6,95 een royaal ontbijt met een kop koffie, thee of cappuccino. En voor de kleine gasten hebben ze een heerlijk kids ontbijt. De ontbijtjes zijn dagelijks verkrijgbaar tot 11.00 uur. Hoe leuk om hier gezellig met je peuter of kleuter aan te schuiven of de dag goed te beginnen met je kinderen tijdens de schoolvakanties en het weekend?!

High tea

Ook voor een overheerlijke high tea kun je hier terecht! Voor €14,95 krijg je heerlijke zoete én hartige lekkernijen onder het genot van een kop thee. De high tea is te reserveren vanaf 2 personen. Ook voor de kleintjes hebben ze een heerlijke kids high tea! Ze vragen je wel om de high tea twee dagen van te voren reserveren. Je kunt reserveren door te bellen naar 074-276 1010 of stuur een e-mail naar tuinrestaurant@tuincentrumborghuis.nl.

Beleving

Borghuis is eigenlijk meer dan alleen een tuincentrum. Je vindt er ook lifestyle producten, interieur, speelgoed, kleding en outdoor producten. Er is een uitgebreide dierenafdeling met vissen, konijnen en cavia's. Altijd een succes om hier met de kinderen doorheen te wandelen. En tijdens de kerstperiode wordt er een echte kinderboerderij ingericht met schapen, kippen en zelfs een koe! Het tuincentrum is dan ook echt ingericht op sfeerbeleving, om er een mooi dagje uit van te maken voor het hele gezin. 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Gratis toegang
  • Horeca aanwezig
  • Indoor