Familierestaurant Troubadour met speeltuin en overdekt terras.
Tibsweg 2, 7651KP Tubbergen

Familierestaurant Troubadour

In dit gezellige familierestaurant ben je van harte welkom om te komen eten met je gezin. Voor zowel ouders en kinderen is het hier genieten. Met een grote buitenspeeltuin en binnenspeeltuin, vermaken de kids zicht uitstekend. Als ouder kun je genieten op het prachitge terras of binnen in het gezellige restaurant.

Speeltuin

Als ouder kun je hier heerlijk rustig genieten op het mooie terras of binnen in het restaurant.  Buiten is een grote vernieuwde speeltuin. Een speeltuin van  Acacia Robinia. Dat is een avontuurlijke speeltuin waarin klimmen en klauteren centraal staat. De toestellen zijn geplaatst op een heuvel in het zand. Heerlijk klimmen, klauteren en spelen in het zand. Maar ook een grote aitrampoline en interactieve Sona maken deze speeltuin compleet!

Binnen in het restaurant is een binnenspeeltuin met allerlei klim en klauter toestellen.

Nieuw: Escape diner

Vooral voor de gezinnen met 10+ kinderen heel erg leuk! Weet jij op tijd je gerechten en/of bestek vrij te spelen? Speel nu ons unieke Escape spel en geniet van een heerlijk 3-gangen diner. Bereid je voor op een unieke ervaring vol uitdagende opdrachten en smakelijke gerechten. Ga jij de uitdaging aan? Kijk snel op onze site voor meer informatie en reserveren.

>> heel leuk!

Speurtocht en golfen

Wil jij nog iets anders leuks doen met je gezin? Ook daarvoor hebben ze een leuk aanbod bij familierestaurant de Troubadour. Voor gezinnen met oudere kinderen (8+) is de naastgelegen shortgolf baan een aanrader. Je kunt 9 of 18 holes spelen. Ook de QR-code speurtocht is erg leuk! Tijdens de speurtocht ga je op pad met een tablet waarop een kaart met de route staat. Daarnaast krijg je een knapzak met attributen mee die je nodig hebt voor de opdrachten.

Uitgebreide menukaart voor kinderen

Bij familierestaurant Troubadour weten ze wat kinderen lekker vinden. En ze soms ook graag een keuze willen hebben. Met maar liefst 5 varierende kindermenu's zit er voor ieder wat tussen. Van pannenkoeken en patat tot pasta en spareibs.

De menukaart voor volwassenen is ook zeer uitgebreid en wisselt met de seizoenen. 

Zondagbrunch  

Iedere zondag wordt er van 10.30 - 13.30 uur een uitgebreid brunchbuffet geserveerd.
Om te beginnen wordt er bij binnenkomst een proeverij van heerlijke kleine voorgerechtjes aan tafel geserveerd.  

Daarna volgt er  een heerlijke huisgemaakte soep, passend bij het seizoen.

Vervolgens kun je van het uitgebreide buffet zelf je menu samenstellen. Hierbij heb je ruime keuze uit verse broodjes, wit en bruin brood, diverse soorten vleeswaren, salade, kaas en zoet beleg. 

Daarnaast bereiden de koks een aantal heerlijke gevulde wraps, sandwiches en/of broodtaarten voor die je zo kant en klaar kunt meenemen. Naast de broodhoek is er ook een yoghurthoek waar je  zelf een lekkere combinatie kunt maken met vruchtjes, sausjes en/of diverse graansoorten.

Uiteraard ontbreekt ook het warme deel niet. Een boerenomelet, kroket, saté en frietjes zijn hierbij vaste onderdelen.

De dranken koffie, thee, melk, jus d'orange en ranja zijn inbegrepen en onbeperkt. 

Reserveren gewenst. https://restauranttroubadour.nl/reserveren-brunch

De prijs voor deze brunch bedraagt € 18,50 p.p.
Kinderen van 4-12 jaar € 9,25 p.p.
kinderen onder de 4 jaar gratis

 

Reserveer hier je tafel op het terras of binnen

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor