Eastern Plaza. Aziatische wok en live cooking restaurant  

Bentelosestraat 54, 7497 MR Bentelo

  Eastern Plaza is hét live cooking restaurant voor jong en oud!

  Er is een ruime keuze aan gerechten. Koude en warme voorgerechten, Wok, Sushi,Teppan Yaki, soepen, een warm buffet en een uitgebreid toetjes buffet met patisserie, chocoladefontijn, ijs en fruit.

  Natuurlijk is er ook een kinderbuffet op kinderhoogte. Met een kleine snackbar (kipnuggets, frikandellen, patat, knakworstjes, bitterballen, etc. ) appelmoes, mayo, ketchup en andere sausen, kinderloempia's, slushpuppy's. Ook zijn er komkommertjes/wortels en tomaatjes op het kinderbuffet. Daarnaast worden er pannekoeken en chocolade crepes gebakken en kunnen de kinderen hun ijsjes versieren met heel veel snoep en bijv. roze glitter of blauwe smurven topping. Uiteraard mogen de kinderen ook van het 'grote mensen buffet' eten pakken.

  In dit ruime opgezette restaurant stel je zelf je menu samen bij het lopend buffet. Je kunt naar hartenlust je eigen gerechten creëren.

  Kinderanimatie in Kids Plaza

  Met plezier neem je de Kids hiermee naartoe. In dit kindvriendelijke restaurant is aan Kids meer dan gedacht! Naast een kinderbuffet is er een Chinees kinderdorp genaamt "Kids Plaza". Onder toeziend oog van de dames van het animatieteam, vermaken de Kids zich hier gegarandeerd. Van koekjesbakken en schminken, tot Chineese waaiers en lampionnen vouwen en van klimmen en klauteren in de binnenspeeltuin tot een eigen Kids Bios. Er is aan alle Kids in alle leeftijden gedacht! Is het mooi weer? Zelfs buiten gaat "Kids Plaza" verder en kan er gesprongen worden op een mega springkussen of lekker klimmen, klauteren en glijen in de Chinese tuin.

  Verder verzorgen de begeleidsters van kids plaza speciale feest-knutsels. Zo is er met moederdag een spiegel geknutseld voor de mama's en met pasen werden er paaseitjes gezocht voor in het zelf geknutselde paasmandje.

  Kortom: wil je genieten van de Aziatische keuken samen met je Kids? Maar wil je wel graag in alle rust van je gerechten genieten? Dan moet je echt eens naar Eastern Plaza!

  Ook zeer geschikt voor grotere groepen met kinderen. Bijvoorbeeld een familiedag.


  Adres

  • Adres: Bentelosestraat 54
  • Stad:  Bentelo
  • Land:  Nederland
  • Postcode:  7497 MR