Pannenkoeken eten en spelen

Bij Pannenkoekenhuus Marle eet je de lekkerste ambachtelijke pannenkoeken van Nederland en kunnen de kids heerlijk spelen. Binnen is het genieten in nostalgische sfeer aan geruite tafelkleedjes en hebben de kids een klein speelhoekje naast de oud-Hollandse snuisterijen. Onder hetzelfde dak van het Pannenkoekenhuus vind je namelijk ook het Nationaal Blikkenmuseum met oud-Hollands snoepwinkeltje. 

Natuurlijk is het ook op het terras of in de (verwarmde) serre heerlijk smullen van een pannenkoek, lunch of platemenu.

Onze Go-Kids reporter doet hier verslag van een middagje uit bij Pannenkoekenhuus Marle. Kijk je mee? 

Speeltuin 

Lekker terrasje pakken en genieten van een pannenkoek of oma’s appeltaart? Hier heb jij prima uitzicht op de speeltuin terwijl de kids klimmen en kunstjes doen op het klimtoestel. Of ga je mee zwieren en zwaaien op de familieschommel? In deze speeltuin, tussen de grote glijbaan en duo-wipkip, lopen ook de echte kippen gewoon rond. Rondom zijn mooie vergezichten van weilanden, wolken en koeien. Kortom een heerlijke speelruimte in de frisse lucht op het platteland voor de kinderen.

Peuterhofje

Voor de allerkleinste tot 5 jaar is er het peuterhofje. Taartjes bakken in de zandbak. Stoer doen op het klimrek. Zo vaak mogelijk van de glijbaan af. Rondjes rijden op het skeltercircuit. Gezellig kletsen en samen spelen in het speelhuisje. Veel ruimte, waar het voor de konijntjes ook goed vertoeven is.

Fijn dat de ouders en opa en oma’s makkelijk toezicht hebben op de kinder(en) vanaf het aangrenzend terras. Kijk ondertussen op de kinderkaart waarmee de kinderen heerlijk zullen smullen. 

Arrangementen

Met de hele familie hier je verjaardag vieren? Bordspelletjes aan tafel doen en de (klein)kinderen kunnen in de speeltuin spelen of reserveer een rondleiding door het Nationaal Blikkenmuseum met oud-Hollands snoepwinkeltje. Naast de verschillende pannenkoekenmenu’s kan je kiezen uit verschillende buffetten . Er wordt vast nog nog lang nagepraat over het feestje!

Pannenkoekenhuus Marle (Hellendoorn) biedt verschillende arrangementen voor groepen, familie uitjes, kinderfeestjes of gezellig samen op pad.