Skicentrum Moser

Op recreatiepark 't Rutbeek in Enschede ligt tegen een hoge, grote heuvel Skicentrum Moser. Het is de parel van de buiten skibanen in Nederland. De borstelbanen zorgen voor 3 afdalingen die allemaal te bereiken zijn met een sleeplift. De lengtes van de borstelbanen variëren tusen de 100 en 160 meter.

Skiën

Op de borstelbanen van Skicentrum Moser heb je het idee dat je boven op een echte berg staat. Deze geeft hetzelfde gevoel van adrenaline en spanning als in het wintersportgebied. Als je gaat skieën op de borstelbanen leer je een goede basistechniek waar je in de echte sneeuw van kunt profiteren.

Skicentrum moser heeft al ruim 25 jaar ervaring in het trainen van wintersporters. Bij Skicentrum Moser op 't Rutbeek kunnen kids vanaf 3 jaar al lessen volgen. Van oktober t/m maart kunnen er lessen gevolgd worden. Er kan les gegeven worden op alle niveaus. De lessen volgen een vaste structuur en zijn er op gericht de basistechniek te verfijnen.

Lessen worden gegeven in groepsverband vanaf 4 personen. Ook is het mogelijk om prive les te krijgen.

Snowboarden

Voor kinderen vanaf 10 jaar is het mogelijk om snowboardles te volgen. Onder leiding van een gediplomeerde snowboard leraar leer je de juiste techniek van het snowboarden. Maar je zult ook vooral plezier beleven en goed voorbereid zijn op de ski/snowboard vakantie. Snowboard lessen worden in groepsverband van minimaal 5 personen gegeven.

Zowel ski als snowboard materiaal is te huren bij Skicentrum Moser.

Tubing

Tubing is de nieuwe sensatie bij Skicentrum Moser. In een grote rubberen band glijd je naar beneden! Super snel en super cool. Hier krijgen de kids geen genoeg van! En hier kan geen glijbaan tegenop. Gegarandeerd succes en een unieke ervaring. Skicentrum Moser heeft 2 soorten Tubing. 

Funtubing

In een grote rubberen band glijdend van de piste af! Waarbij je interactief begeleid wordt door een enthousiaste medewerker. Funtubing is de perfecte activiteit voor een familie-, kinder- of bedrijfsfeest.

Extreme tubing

Mag het nog spannender? Iets meer uitdaging? Met de Extreme tubing baan is Skicentrum Moser de eigenaar van de langste en meest uitdagende tubingbaan van Nederland. Deze 200 meter lange baan heeft een grote variatie aan bochten. Dit is dan ook voor de echte waaghalzen vanaf 10 jaar.

Het minimum aantal deelnemers voor deelname aan tubing is 6 personen.

Horeca

Om de echte sfeer te proeven van het wintersport gebeuren beschikt Skicentrum Moser op 't Rutbeek over een gezellige horeca gelegenheid waarbij je het idee hebt dat je in een apres ski bar bent.