J.J. van Deinselaan 28, 7541BR Enschede

Lasergamen in Enschede - dat doe je bij Starworld!

Starworld in Enschede heeft verschillende toffe sportieve activiteiten waar stoere kinderen blij van worden. Je kunt er heerlijk indoor klimmen, en wat dacht je van lasergamen?

Lasergamen bij Starworld in Enschede

Lasergamen in Enschede bij Starworld

Stoere boys & girls vinden lasergamen zó gaaf! Heerlijk rondrennen met een lasergun en op elkaar schieten zonder dat er iemand werkelijk gewond raakt - prachtig toch? 

Lasergamen bij Starworld in Enschede

Heldere uitleg van ervaren instructeur

Natuurlijk krijgen de kinderen voordat ze de arena in gaan een heldere uitleg van een ervaren instructeur. Zo weten ze precies hoe het werkt en kunnen ze lekker los gaan.

Lasergamen bij Starworld in Enschede

3 coole lasergame arenas!

Wie vaker gaat lasergamen pakt het strategischer aan. In de 3 verschillende lasergame arenas van Starworld Enschede staan talloze obstakels om achter te verschuilen en de tegenstander te besluipen.

Militaire lasergame arena bij Starworld in Enschede

Onbeperkt schieten

Er is geen beperking in het aantal lasershots, de kids kunenn dus schieten zoveel ze willen. Wel oppassen dat ze geen teamgenoot raken... dat kost punten!

Hoeveel heats willen jullie lasergamen bij Starworld?

Lasergamen bij Starworld kan met verschillende pakketten al vanaf 4 personen Je kunt je al boeken voor minimaal 4 deelnemers, naar keuze 1, 2, 3 of 4 heats. Ben je met 6 personen of minder, dan kan het zijn dat jullie met een andere groep worden samengevoegd.

Wanneer gaan jullie?

  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor