Fietsen met de Kids! Hoe leuk is dat? Fietsen, kletsen, aandacht voor elkaar, natuur, picknicken, spelen..... Maar... wat is een leuk rondje voor de kids?

Samen een rondje fietsen vinden de kids leuk... maar dan moet er wel wat te doen zijn onderweg. En het aantal kilometers moet zeker niet te ver zijn. Maar waar vind je die routes? Go-Kids helpt je graag een handje en heeft een aantal kinderfietsroutes uitgezet. De routes komen allemaal langs kindvriendelijke plekjes. Zoals een speeltuin, een picknickplek, water, dieren etc. Dit maakt fietsen met de kids echt gezellig en ontspannen!

Print er 1 uit, maak een tas met lekkers klaar, pomp je banden op en Fietsen maar! Heel veel plezier!

Weet je zelf een leuke kinderfietsroute? Go-Kids is gek op tips! Want... samen staan we sterk in de regio!

Fietsroute: Van stad tot platteland

Fietsroute: Tussen koeien en gras

Fietsroute: Over de grens

Fietsroute: Rondje Sallandse Heuvelrug

Fietsroute van Natuurmonumenten.

Bij erfgoed Bossem in lattrop liggen fietsroutes klaar, of je download ‘m hier. Het is een fietsroute van 25 km. Maar door de leuke pauzeplekken onderweg prima te doen met kids. Zo maak je er een dagje uit van.

De fietsroute van ongeveer 25 km gaat langs de vogelkijkhut, een ijsboerderij, het Hazelbekke, hier zie je in het voorjaar prachtige bloemenvelden. Een stop bij de vogelkijkhut is een aanrader, het is een van de weinige plekken in Twente waar je nog veel weidevogelsoorten treft. De route loopt door het natuurgebied Beneden Dinkedal.