Concordia Enschede. Film theater en beeldende kunst 

Concordia in Enschede staat voor film, theater en beeldende kunst. Voor jong en oud bieden ze een breed aanbod aan: exposities en tentoonstellingen, jeugdfilms en theatervoorstellingen. Ze laten kids belevenisvol en actief manier genieten van kunst. Elke vakantie zijn er bij Concordia theatervoorstellingen en jeugdfilms.

Kinderexpo SAMEN 

SAMEN! is een tentoonstelling in Enschede voor kinderen, gemaakt en bedacht samen met kinderen. Omdat kinderen vast andere dingen interessant vinden dan een volwassene kreeg Concordia hulp van zes kinderen, de Superrrkunstkids! Zij weten natuurlijk superrrgoed wat kinderen leuk vinden. In SAMEN! gaat het erom samen naar kunst te kijken, samen te beleven en samen te maken.

Kunstwerken en Superrrkunstkids

De expositie is ingericht als een huis, met verschillende kamers zoals de slaapkamer, de game-zolder of het atelier. Elke kamer vraagt om een eigen kunstwerk. Wat wil je bijvoorbeeld zien in een keuken en welk kunstwerk past er in de slaapkamer? In SAMEN! kan je zien en beleven welke kunstwerken dat zijn geworden én kan je zelf aan de slag in het atelier of tijdens de workshops.

Nieuwsgierig geworden naar wat de Superrrkunstkids hebben uitgekozen? Kom snel kijken, SAMEN! met je familie en vriendjes!

Op zaterdag 14 december wordt de expositie feestelijk geopend. In de kerstvakantie en de voorjaarsvakantie is er van alles te beleven in deze expositie.