Adventure Twente  

Blikkersmaatweg 15, 7546 Enschede

  Adventure Twente op 't Rutbeek in Enschede

  Op recreatiepark het Rutbeek ligt de uitdagende plek "Adventure Twente". Deze kindvriendelijke, omheinde maar toch robuuste plek doet je denken aan een vakantie in Schotland of Oostenrijk.

  Adventure Twente laat iedereen natuur beleven op een leuke en leerzame manier. Ze geloven dat avontuur voor iedereen is weggelegd. En die combi, vind je hier! De natuur beleven op een avontuurlijke manier.

  Goud en edelstenen zoeken:

  Volwassenen en kids kunnen op zoek naar goud en edelstenen. Het goud en de edelstenen worden in emmers (bucket) met zand aangeboden, paydirt. Met een echte goudpan en met behulp van water uit de sluisbox (watergoot) of natuurlijke waterlopen spoel je het water weg zodat Goud & Edelstenen overblijven. Aan de hand van een kaart met foto's kun je kijken welke stenen je gevonden hebt. Natuurlijk mag je alles in een mooi zakje meenemen.

  Voordat je begint krijg je uitleg over hoe je moet pannen. Het is een super spannende activiteit omdat je niet weet hoeveel goud en welke edelstenen je gaat vinden. Je kunt zelfs Goud & Edelstenen vinden die door anderen zijn verloren. Dat maakt het extra spannend! Goud & Edelstenen zoeken is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Naast Goud & Edelstenen zoeken kunnen de kinderen spelen in de natuurlijke speelplek. Deze is ingericht met een echte goudmijn, beeklopen, watervallen, sluiseboxen, watergoten en speelelementen. Na gedane arbeid of tussendoor kan je onder het genot van een hapje en drankje lekker relaxen onder de mooie luifels.

  Prijs dagticket: €15,00 per emmer. 

  2 uur Goud & Edelstenen zoeken, inclusief instuctie, 10 liter paydirt met Goud & Edelstenen en 2 goudpannen en een linnenzakje om je stenen in te bewaren. Je kunt met meerdere personen een emmer delen.
  Reserveren

  Expeditie Robinson

  Ga mee op Expeditie zoals Robinson Crusoe dat deed. Leer wat je nodig hebt om te overleven op een onbewoond eiland. Leer bijvoorbeeld vuurmaken met verschillende technieken. Veiligheid staat er natuurlijk voorop. Is je vuurtje klaar? Dan is het tijd om marshmallows te roosteren.

  En op deze robuuste en uitdagende speelplek moet er zeker nog een hut gebouwd worden! Met materialen die je om je heem vindt, bouw je ene eigen onderkomen. Super stoer toch! Deze activiteit is als kinderfeestje te boeken. Lees er meer over op de kinderfeestjes pagina van Go-Kids Twente.

   

   

  Adres

  • Adres: Blikkersmaatweg 15
  • Stad:  Enschede
  • Land:  NL
  • Postcode:  7546