Blikkersmaatweg 15, 7546 Enschede

Adventure Twente op 't Rutbeek in Enschede

Op recreatiepark het Rutbeek ligt de uitdagende plek "Adventure Twente". Deze kindvriendelijke, omheinde maar toch robuuste plek doet je denken aan een vakantie in Schotland of Oostenrijk.

Adventure Twente laat iedereen natuur beleven op een leuke en leerzame manier. Ze geloven dat avontuur voor iedereen is weggelegd. En die combi, vind je hier! De natuur beleven op een avontuurlijke manier.

Meer informatie

Goud en edelstenen zoeken!

Goud en Edelstenen zoeken voor het hele gezin! Denken jullie dat dit alleen leuk is voor kinderen. Nee hoor! De ervaring leert dat de kinderen in het begin het meest enthousiast zijn maar aan het eind zijn de ouders degenen die niet kunnen stoppen met zoeken De activiteit vindt plaats op het natuurlijke speelterrein van Adventure Twente, zo is er altijd wat leuks te doen voor de kinderen naast het goud zoeken natuurlijk.

Alles wat je vindt mag je houden!

Natuurlijk kun je als ouder er ook voor kiezen om de kinderen lekker te laten zoeken en spelen en zelf te genieten van een lekkere kop koffie of thee. Het speelterrein is namelijk volledig ‘kinderproof’ en heeft maar 1 in- en uitgang. Zodoende kun je een oogje in het zeil houden en zelf ontspannen en genieten van het mooie weer.

Prijs

De prijs per gold bucket bedraagt €  20,-. Over het algemeen hebben 2 personen voldoende aan één Gold Bucket.

– 2 uur Goud & Edelstenen zoeken
– incl. instructie
– 10 liter paydirt met Goud & Edelstenen
– incl. twee goudpannen
– incl. 2 linnen juwelenzakjes

Reserveer direct

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor