Denekamperstraat 49, 7588 PS Beuningen (ov)

Erop uit met Actief Twente

Op zoek naar een dagje uit met de kinderen? Bij Actief Twente huur je de leukste voertuigen en boek je de allerleukste arrangementen voor het hele gezin om Twente te ontdekken! Wordt het een actieve dag en flink crossen door de bossen met een mountainbike of toch met je kinderen toeren op een scooter? Daarnaast hebben ze superleuke wandeltochten uitgezet voor kinderen vanaf hun verhuur locatie in Beuningen. Je wandelt er zo de Twentse natuur in. Op het nabijgelegen Lutterzand kun je iedere zondag heerlijk de Dinkel op met de kano's van Actief Twente. 

Onderstaand een greep uit de activiteiten:

Indoor Jeu de Boules

Ze verhuren 2 indoor jeu-de-boules-banen en je mag zelf kiezen hoe lang je deze wilt huren. Bij de banen krijg je ook de uitleg van de spelregels en de boules natuurlijk. Voor de echte fanatiekelingen hebben ze zelfs meetlatten! Heb jij al zin gekregen in het gooien?

Familiefiets met picknick

Ga met het gezin op pad met de familiefiets. Zij verzorgen een leuke route en je krijgt een gevulde picknickmand mee! Een heerlijk middag vullend programma met het gezin.

Speurtocht per kickbike

Ga op op pad met de kickbike op zoek naar zoveel mogelijk QR codes. Weet jij de vragen te beantwoorden en alle codes te vinden? Een kickbike is voor alle leeftijden geschikt omdat het heel eenvoudig is!

Ouder Kind Tandem huren

Deze speciale ouder-kind-tandem is een ideale en gezellige tandem voor een volwassene met kinderen van ongeveer 4 t/m 8 jaar. De kleine kan mee trappen (dat levert extra aandrijfkracht), maar kan ook even uitrusten terwijl jij doorfietst.

Kijk hier voor alle activiteiten met kinderen

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor