Lutterzandweg 16-1, 7587 LH De Lutte

18-Holes Midgetgolf Gravelbaan

Wist je dat Florilympha één van de weinige gravel-midgetgolf banen van Nederland heeft? Ze zijn op één hand te tellen! Nostalgie! De midgetgolfbaan is ’s avonds verlicht en ligt direct naast het terras, verscholen tussen de berken, jeneverbesstruiken en rododendrons. 

Een rondje Midgetgolf is leuk voor jong en oud! Je bent een uurtje lekker buiten bezig voor maar € 4,50 per persoon!

Arrangement

Voor kinderen hebben ze een midgetgolf-arrangement, ideaal voor verjaardagen of kinderfeestjes!

Dit arrangement á € 9,50 bieden ze aan voor feestjes vanaf  8 kids.

Midgetgolf op de 18 holes baan, naar keuze frietje met kroket of pannenkoek, en een drankje en ijsje toe. Ze hebben ook een arrangement met een puzzel-wandeltocht door het Lutterzand.

Lees meer

Restaurant Florilympha

Je eet hier een heerlijke lunch, á la carte diner of geniet van een heerlijke high tea (op reservering). Er is ook een kindermenu beschikbaar. Uiteraard kun je ook plaatsnemen voor een kop koffie met gebak of een borrelplankje.

Lees meer

Het Lutterzand

Restaurant Florilympha ligt aan de rand van het schitterende Lutterzand en beschikt over een grote parkeerplaats. Je begint hier je wandeling door dit natuurgebied om daarna plaats te nemen op hun ruimte terras. Vanaf de parkeerplaats zijn diverse uitgezette wandelroutes, variërend van drie tot zes kilometer. Langs de Dinkel, de bossen, de heidevelden en de jeneverbesstruiken.

Toern & Smikkeln

Restaurant Florilympha is 1 van de restaurants die deelneemt aan het Toern en Smikkeln arrangement. Je rijdt een route door het mooie Twente en stopt onder andere hier voor een heerlijk gerecht. 

Lees meer

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor