Colosseum 84, 7521 PT Enschede

ZERO55 

ZERO55 is een indoor activiteitencentrum in Enschede voor jong en oud met unieke mogelijkheden zoals elektrisch karten, lasertag, virtual reality, escaperooms en diverse games. De locatie is geheel ingericht in een futuristische stijl. Zowel voor families en kleine vriendengroepen als voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en kinderfeestjes is ZERO55 Enschede de perfecte locatie voor entertainment en adrenaline. Alle activiteiten zijn te combineren met een hapje en drankje. Ze zijn te vinden  op het Go Planet Parc op een steenworp afstand van de Grolschveste (FC Twente). Boek vandaag nog een van de verrassend leuke activiteiten!

Naar website

Horeca

Honger gekregen? Er is een uitgebreide horeca aanwezig en ze bereiden hier de heerlijkste gerechten voor je! Er zijn heel veel arrangementen mogelijk, van BBQ, tot snacks tot Pizza.

Lees meer

Karten in Enschede bij ZERO55

E-karten 

Futuristisch racen in een elektrische kart geeft een enorme kick, vanuit stilstand heb je direct veel power! Zet de snelste rondetijd neer op het uitdagende circuit van 425 meter met tunnels en bruggen en een spectaculaire lichtshow.

Reserveer daarom nu jouw karts. Speciaal voor kinderen t/m 12 jaar hebben ze jeugdheats, ideaal voor kinderfeestjes. Volwassenen mogen meerijden in deze heats, maar gaan wel op kinderstand om het veilig te houden. E-Karten is ook heel goed te combineren met onze andere activiteiten! 

 • Een uitdagende snelheid voor iedereen, van beginner tot pro (10-60 km per uur)
 • Boosterbutton, ideaal voor inhaalacties!
 • Geen herrie en geen stank van uitlaatgassen
 • Een heat duurt 10 minuten (exclusief opwarmronde)
 • Minimale lengte 140 cm

Lees meer

Naast karten kun je ook lasergamen in Enschede. En er is nog meer te doen op deze futuristische indoor locatie!

Lasergamen Enschede Zero55

Lasertag

Kom lasergamen in een uniek decor en waan je in een futuristische real game simulatie. Je kunt kiezen uit verschillende spelvarianten.

 • Lasertag Arena van 300 vierkante meter
 • Meer dan 5 verschillende spelopties mogelijk
 • Een spel duurt 12 minuten (exclusief briefing)
 • Vanaf circa 8 jaar, maximaal 16 spelers tegelijk
 • De photopod maakt vooraf een leuke teamfoto

Speel in teams tegen elkaar, of ieder voor zich. Bij “Last man standing” speelt ook ieder voor zich, maar word je in de laatste 2 minuten geraakt dan moet je de Arena verlaten. Blijf jij alleen over? 

Bekijk de plattegrond

Deze maand hebben ze een te gekke deal: een ronde lasertag voor maar 5 euro per persoon. De ideale activiteit om samen met je familie of vrienden te spelen. Deze actie is de hele maand oktober geldig van maandag tot en met vrijdag.

Lees meer

escaperoom Enschede ZERO55

X-Cube Escaperoom

De X-Cube is de digitale escaperoom van de toekomst met een spannende verhaallijn! Hoe goed houdt jouw team zich tijdens een spionnen-training? De eerste beleving in de x-cube is nu te bezoeken en daar moeten de deelnemers een aantal opdrachten doen om te kijken of ze goede spionnen zouden zijn. Kan jouw team goed samenwerken? Kunnen jullie een target volgen? Codes kraken? Afluisterapparatuur opsporen? De waarheid achterhalen? Sensatie gegarandeerd!

Lees meer

 • Leeftijd 9 - 12
 • Horeca aanwezig
 • Indoor