Bij Zwembad de Wilder in Haaksbergen kun je recreatief komen zwemmen. Maar ook je allerleukste kinderfeestje vieren. Ze bieden er in combinatie met de horeca diverse arrangementen aan. Je kunt komen discozwemmen tijdens je kinderfeestje en nieuw is het VR snorkel kinderfeestje!

 

Een supergaaf kinderfeestje

Onze kinderen zijn gek op zwemmen dus toen ik Kyan voorstelde om te gaan zwemmen voor zijn feestje was het al direct een dikke ja. Toen ik erbij vertelde dat er een nieuw kinderfeestje is bij Zwembad de Wilder waar je dan met een VR bril en snorkel op gaat zwemmen was de reactie "huh, VR onder water??" "dat lijkt me supercool".

We reserveerden het VR snorkelen feestje voor 4 kinderen. Je kunt dit feestje natuurlijk ook met meer kinderen reserveren maar er zijn 2 VR brillen en de kinderen gaan in duo's met een buddy aan de slag. Wel zo veilig, anders zwem je zo tegen de zwembadrand. (ik spreek uit ervaring ;))

Zwemfeestje de Wilder

Ontvangst en uitleg

Als jij een kinderfeestje reserveert bij Zwembad de Wilder word je ontvangen aan een feestelijke tafel. Compleet met naam en verjaardagskaart voor de jarige die zijn feestje viert. Hier kunnen de kinderen even iets drinken en wordt er een uitleg gegeven.

Zwemfeestje de Wilder

VR feestje

Het leuke aan het VR snorkel kinderfeestje is, dat de kinderen een opdracht meekrijgen. Ze moeten op zoek naar letters en cijfers om na afloop de kist te kunnen openen.

zwemfeestje de wilder

Het snorkelen werd continue door een medewerker begeleid, die de kinderen in de gaten hield, maar ook tips gaf.

zwemfeestje bij de wilder

Het viel me sowieso op dat er goed de tijd en aandacht voor de kinderen genomen werd. Er was echt ruim personeel aanwezig in het zwembad. 

Onderwaterwereld

Er zijn 4 onder water werelden en er werd iedere keer een nieuwe onderwaterwereld geactiveerd in de VR bril. Goed dat het zo gedaan wordt, want dat houdt het spannend en leuk voor de kinderen!

zwemfeestje de Wilder

Eerst krijgen ze de kans om even samen te wennen, te kijken hoe het werkt. Je krijgt er ook een echte snorkel bij op en als je echt goed zoekt verdwijn je soms gewoon op de kop onder water.

Zwemfeestje de Wilder

Het leuke is dat de elementen die op tafel staan ook terugkomen in de VR onderwaterwereld!

Het is trouwens ook voor oudere kinderen (lees volwassenen) heel leuk om eens te proberen! 

zwemfeestje de Wilder

Glijbaan, golven en een touw!

Zwembad de Wilder in Haaksbergen is een subtropisch zwemparadijs. En een zwemparadijs is het. Er is van alles te doen en te beleven. Een 80 meter lange glijbaan met licht effecten, een golfslagbad, een stroomversnelling, bubbelbad en een heel leuk touw. De kinderen hebben er heel wat Tarzan zwaaien gemaakt. Bij de glijbaan hangt trouwens een tijdklok met dag record; extra leuk!

zwemmen bij de Wilder

De kinderen hebben er heel wat Tarzan zwaaien gemaakt.  En de golven gaan ook best heel vaak en lekker wild als je in het diepe water bent. 

De feestjes worden aangeboden tijdens openingstijden van het recreatieve zwemmen, zodat je van al deze faciliteiten ook lekker gebruik kunt maken.  

Zwemfeestje de Wilder

Vrij zwemmen

Ook lagen er allerlei leuke objecten in het water. Na afloop van het VR snorkelen en nadat ze een lekkere friet met snack gegeten hadden, mochten de jongens vrij zwemmen. Het was niet eenvoudig om de jongens weer uit het water te krijgen. We verlieten het zwembad pas weer kort voor sluitingstijd. Maar niet voordat iedereen nog even op een heerlijk soft ijsje getrakteerd was. Het was een goed feestje! 

Tips

Wil jij dit weleens proberen maar heb je geen kinderfeestje te vieren? Je kunt de brillen ook huren als je er recreatief aan het zwemmen bent. Vraag even naar de mogelijkheden!

Ook als je een ander arrangement geboekt hebt kun je deze eenvoudig upgraden met het VR snorkelen. 

Woon jij in de Achterhoek? Bij het Walfort in Aalten wordt dit arrangement ook aangeboden!