Kinderfeestje in de Twentehallen Enschede. Avontura en Krazy Kangaroo

Is je kind in september jarig of vieren jullie het kinderfeestje in september? Dan heb je een extra feestje te vieren! Je krijgt deze maand namelijk een leuk cadeautje! Want in september is het kinderfeestjes maand bij de Twentehallen in Enschede! En om het nog leuker te maken...mogen we ook nog een kinderfeestje bij Krazy Kangaroo weggeven!

Kinderfeestje bij Avontura

In deze grote indoor speeltuin kunnen de kids zich heerlijk uitleven! De verschillende speelpleinen zorgen ervoor dat er voor elk kind wat te beleven valt. Een groot speel labyrint, funshooter met ballenbak, een grote glijbaan met rupsbanden en verschillende kleine glijbanen. Rol van de rodelbaan, spring op  trampolines, race in het autocircuit, en klauter op de klim vulkaan of klim toren. Maar ook zijn er plekken om samen te spelen zoals het  multisport veld,  en de blokken bouwzone. Daarnaast zijn er interactieve spellen. Als ze zich hier niet vermaken...?!

Er zijn 3 soorten kinderfeestjes te vieren. Bij alle feestjes is de tafel feestelijk gedekt als jullie binnen komen en krijgen de kids onbeperkt ranja. Wat heel prettig is, want van al dat rennen, klimmen en klauteren krijgen de kinderen dorst! Ook krijgt de jarige een cadeautje. En natuurlijk is er patat! Uit te breiden met een snack of poffertjes. Een kinderfeestje inclusief eten en drinken boek je al vanaf €10,00 per kind. En in de maand september krijg je daar een Gratis Okke knuffel voor de jarige bij! 

Bekijk hier de arrangementen en reserveer meteen! 

Kinderfeestje Krazy Kangaroo

Krazy Kangaroo is HET trampolinepark van Twente. In dit walhalla van trampolines maak je de mooiste, stoerste en spectaculairste sprongen. Naast vele aaneengesloten trampolines heb je er ook jump-area's. Zoals de Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een Tricks area met onder andere extra hoge spring mogelijkheden, een Pillow Pit, Foam Pit, Slackline, Bounceboard area, Ninja parcours en een Sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen. Klinkt gaaf toch?! En dat is het ook!

De gezellige horeca ruimte maakt het feestje helemaal af. Dit sfeervolle "restaurant" waant je in Australische sferen en dat past helemaal bij de springende kangaroos! 

Er zijn 4 soorten kinderfeestjes te boeken. En wat heel fijn is, is dat kinderen onder de 8 jaar een feestje kunnen vieren tijdens de speciale Kids Jump tijden. Dan hebben ze geen last van de "grote kinderen"die net wat harder springen. En andersom hoeven de "grote kinderen" niet op de kleintjes te letten! 

Alle kinderfeestje arrangementen bieden een uur lang springen met de speciale jump sokken, een gereserveerde tafel in het gezellige restaurant en een fles frisdrank 0,5 ltr. Ook bevatten alle arrangementen een maaltijd. Van een boerentosti tot een borrelplank, of  friet met een hamburger. De complete arrangementen boek je vanaf €16,75 p.p.

Vier je feestje in september en ontvang voor de jarige een gratis Krazy Kangaroo rugzak! 

Bekijk hier de arrangementen en reserveer meteen! 

Natuurlijk is het ook mogelijk om de feestjes te combineren! Heb je een feestje bij Krazy Kangaroo geboekt, dan kun je voor €4,00 per persoon extra ook spelen bij  Avontura. Heb je een feestje bij Avontura geboekt, dan betaal je €7,00 per kind extra om ook te gaan springen bij Krazy Kangaroo. 

 

 

WIN ACTIE! -WIN ACTIE! - WIN ACTIE! - WIN ACTIE! - WIN ACTIE!

Van Krazy Kangaroo Enschede mogen we een kinderfeestje voor 4 personen weggeven! Wat moet je doen om kans te maken:

  • Like het Social Media bericht van deze win actie van 11 september 2019
  • Reageer met een feestelijke reactie
  • Delen mag, vinden we erg leuk zelfs!
  • Dinsdag 17 september maken we de winnaar van het arrangement Krazy Party 2 voor 4 personen bekend. 

Let op: voorwaarde is dat je een aantal leuke foto's van het feestje maakt en die met ons deelt.