Hoera! We hebben een tiener in huis! 

Ja...gisteren was het dan zover. Onze oudste dochter werd een tiener! En dat is toch wel een mijlpaal! Het was een gezellige feestelijke dag!

Een paar weken geleden vroeg ik op Instagram tips voor leuke cadeaus voor een tiener meisje. Hierop beloofde ik een top 10 te maken. Allemaal bedankt voor de reactie's! Hierbij de samengestelde top 10 voor leuke tiener cadeaus voor een meisje.

1. Een camera

Foto's maken, selfies, filmen, vloggen, foto's bewerken...volgens mij doet een tiener niets liever. Een digitale camera is dan dus wel een heel erg gaaf tiener cadeau. Als je een mobiele telefoon nog net een stap te ver vindt (zoals ik dat vind...) dan is een Kiddy Zoom Action Cam een super alternatief. Met deze camera kun je foto's maken, bewerken, filmen, de lens kun je 180 graden draaien en je kan de camera op je fiets op skateboard bevestigen. Oh en wat hier de favoriete functie is...het heeft een onderwater camera! En ook nog 3 spelletjes. Super tof cadeau! De Kiddy Zoom Action Cam 180 is van VTech. www.vtechnl.com/kidizoom-action-cam-180.html

2. Een bioscoopbon

Tieners willen graag samen met de vriendinnen op stap. En hoe leuk is het dan om naar de bios te gaan. Bak popcorn en een beker cola erbij en de meidenmiddag is compleet. Een bioscoopbon is daarom altijd een passend cadeau waar elke tiener blij van wordt!

3. Kleurpotloden doos

Kleuren, tekenen, mode ontwerpen....hier worden heel wat vellen papier gevuld met de mooiste creaties. Als tiener kleur je netjes, zorgvuldig en moet het er perfect uitzien. Daar past een "professionele"kleurpotloden set bij. Hoe fijn werkt het als je een mooie grote kleurpotloden doos hebt! En dan ook nog met fatsoenlijke kleurpotloden waarvan de punt niet steeds afbreekt. Toen ze kleiner waren vond ik goede kleurpotloden jammer geld, want of ze vallen, of ze worden niet netjes opgeruimd. Maar nou is een mooie set potloden op je eigen bureau natuurlijk wel heel gaaf. Bijvoorbeeld een set van Bruynzeel. www.internet-toys.com/269956-bruynzeel-tekenset-jubileum-71-delig-potloden-en-schetsboek/?gclid=EAIaIQobChMIhLTmsZfz4wIVROJ3Ch0s9QG9EAQYAyABEgKxNfD_BwE

4. Abonnement op een tijdschrift

Deze tip kreeg ik van een volger en inderdaad...dit is een super leuk cadeau. Er zijn een aantal hele leuke meiden bladen. En die tieners die vinden het heerlijk om samen te bladeren in zo'n tijdschrift. Bijvoorbeeld de TINA, de Penny, De Girlz, Katrien, Quest Junior of de Kidsweek. De Kidsweek bestel je bijvoorbeeld al 13 weken lang voor €15,00 + een gratis kindertaal kalender. formulieren.kidsweek.nl/abonneren/abonnementen/ae/kalender

5. Een tas

Leuke gadgets...daar houden die tieners van. Een leuke rugtas voor school, een gymtas of een schoudertasje om mee te nemen tijdens het shoppen...is daarom een perfect cadeau voor tieners!

6. Een Bullet Journal

Ook zo'n leuke tip! Geen dagboek, maar een bullet journaal. Een bullet journal is eigenlijk een getekend dagboek. Hierin kun je met tekeningen, bullet journal stickers en handlettering een weergave van je dag maken. 

7. Een spelletje

1 van mijn favoriete cadeaus om te geven is toch wel een spelletje. Want volgens mij vindt elk kind spelletjes doen leuk. Met vriendinnen, of gezellig met het gezin. Ook spelletjes die een kind alleen kan spelen, zijn vaak erg in trek. Bijvoorbeeld de Smart Games.

Onze favoriete spelletjes zijn Doolhof, Qwirkle, Keer op Keer, Skipbo of Kolonisten van Catan. Deze shop je bij onze favoriete spelletjes winkel in Hengelo. De Dondersteen.

go-kids.nl/twente/winkelen/De-Dondersteen

8. Tut spullen

Naast dat leuke gadgets en mode heel belangrijk zijn voor tieners...wordt de verzorging ook steeds interessanter. Tut spullen voor een relax avondje of een meiden middag zijn dan ook een leuk tiener cadeau. Bijvoorbeeld bruisballen voor in bad, een leuke set douchegel en bodylotion, een gezichtsmasker, nagellak...en zo kan ik nog wel even doorgaan...

9. Lego

Ik ben me ervan bewust dat niet elke tiener van Lego houdt, maar in ons rijtje kan die toch echt niet ontbreken. Lego Friends is hier al jaren het meest gespeelde speelgoed! En gisteren is de collectie weer uitgebreid. Lego Friends heeft dozen in de leeftijdscategorie tot 12 jaar en zijn daarom echt nog super leuk voor een tiener! En het leuke is, dat de sets afzonderlijk te koop en te bouwen zijn, maar wel samen een hele stad of wereld vormen! 

10. Een beleving

Gezellig samen op stap met een tiener. Daar kunnen ze intens van genieten. Of het nou samen met papa, mama, opa, oma, peettante of buurvrouw is...het is een leuk en speciaal cadeau. Bijvoorbeeld een uitje naar het Theater. Naar de tiener voorstelling. Brugklas de Musical.

go-kids.nl/twente/agenda/theatervoorstelling-brugklas-de-musical-in-stadstheater-de-bond

 

Hopelijk heb ik je geïnspireerd met leuke tiener cadeaus! Succes met shoppen!

 

Groeten Noortje