Speelpark Hoge Boekel in Enschede, een middag vol plezier!

Wij bezochten afgelopen weekend Speelpark Hoge Boekel in Enschede. Ik kwam hier al als kind maar er is in al die jaren natuurlijk een hoop veranderd. Geweldig om te zien hoe kinderen zich ook nu hier nog prima kunnen vermaken. Er is natuurlijk ook zoveel te doen. Van glijbanen, ballenbakken en trampolines tot autootjes, bootjes en een heus (overdekt) klimpark.

Je komt binnen bij het terras van het restaurant. Als ouder kan je ervoor kiezen om heerlijk hier neer te ploffen en te genieten van een kopje koffie met het uitzicht op de spelende kinderen maar je kan natuurlijk ook mee gaan het speelpark in.

Iedereen krijgt een stempel bij binnenkomst zodat je het speelpark in en uit kan, ouders mogen voor de helft van de prijs ook mee naar binnen.

Wij vonden het veel te leuk om mee te gaan dus hop eerst met z’n allen naar binnen en kijken wat er allemaal te doen is. En dat is veel! Je weet gewoon niet waar je moet beginnen! Bij de entree krijgen de kinderen twee muntjes die voor een aantal attracties nodig zijn maar eigenlijk heb je zonder die attracties al bijna tijd te kort.
speelpark hoge boekel

De kinderen renden als eerste naar de trampolines. Deze veren zo goed, dat ze een stuk hoger komen dan op de trampoline in onze tuin. Best even spannend als je dan een salto wilt proberen. Na een paar minuten renden ze alweer verder naar de volgende attractie. Gelukkig is er zoveel ruimte dat je eigenlijk nooit lang hoeft te wachten. Het bootje dat jou met hoge snelheid het water in lanceert is favoriet bij de jongens. Ook de volwassenen moesten deze even testen natuurlijk. Je voelt je zo weer kind in dit speelpark. In het speelpark staan ook verschillende bankjes voor als je als ouder graag in de buurt bent maar zelf liever toekijkt dan meedoet. Vooral voor kleine kinderen is dit wel prettig omdat je voor een aantal attracties wel hulp nodig hebt met het bedienen of om erop/erin te komen. Waar een aantal attracties vanaf 8 jaar zijn, zijn andere weer tot 8 jaar of tot 12 jaar. Daardoor is het park zeer geschikt om te bezoeken met kinderen van verschillende leeftijden.

speelpark Hoge Boekel

Horeca

Na een uurtje kregen we wel dorst dus verlieten we het park en namen we plaats op het terras ernaast. Naast drinken kan je hier ook genieten van een uitgebreide kaart met broodjes, tosti’s, patat en zelfs pannenkoeken. Voor ieder wat wils dus.

Nadat de dorst was gelest en de buiken gevuld renden de kinderen alweer terug het park in. Trots lieten ze hun stempel zien en weg waren ze weer. We hadden geluk met het weer want ondanks de slechte voorspellingen was het de hele middag droog, maar mocht er een buitje vallen dan is er tegenwoordig een groot gedeelte overdekt waar je dus lekker droog blijft. Al zouden mijn kinderen denk ik gewoon doorgaan en zich nat laten regenen.

We hebben ons hier heerlijk de hele middag vermaakt en komen snel weer terug! 

Groetjes
Eveline

Winnen!

Blijf je thuis deze zomer en wil je toch wat vaker wat leuke dingen doen dan heb je geluk. Speelpark Hoge Boekel heeft namelijk sinds dit seizoen een 5 strippen kaart. In plaats van €40,- betaal je slechts €28,- voor 5 keer entree (inclusief 2 muntjes per keer). Dat is 30% korting! En het allermooiste is nog dat wij 2 van deze 5 strippenkaarten mogen verloten onder al onze volgers! We verloten er 1 op facebook en 1 op instagram dus als je bij beide meespeelt heb je dubbel kans! Kijk snel op onze social media accounts om mee te doen.

5 strippenkaart