Kennen jullie Van de Riet Speelgoed in Ambt Delden al? Ik kende het vooral van het langsrijden en deed de aanname dat er vooral veel buitenspeelgoed te koop zou zijn. Aannames zijn dodelijk blijkt ook nu wel weer. Er is bij Van de Riet heel veel meer te koop. Je weet werkelijk niet wat je ziet, zóveel speelgoed maar ook schoolbenodigdheden, rugtassen en feestartikelen! De winkel is goed aan te rijden vanuit zowel Twente en de Achterhoek. En dat merken ze bij Van de Riet. Bezoekers komen uit alle windstreken naar Ambt Delden toe voor hun speelgoed. Maar wat maakt deze winkel nou zo bijzonder?

Van de Riet Speelgoed

Speelgoed voor iedereen

Geronique is eigenaresse van deze winkel en is dol op speelgoed, écht goed speelgoed dat ontwikkelingsgericht is en de creativiteit stimuleert. "Ik vind dat aantrekkelijk en uitdagend speelgoed beschikbaar moet zijn voor iedereen; jong én oud. Om te leren, om scherp te blijven en natuurlijk om lekker mee spelen." Laten wij bij Go-Kids dat nou ook zo belangrijk vinden! Nog een reden om deze speelgoedwinkel tot een van onze favorieten in Twente en de Achterhoek te bestempelen.

Je ziet dat hier wordt gewerkt aan een ideaal: een speelgoedwinkel met een ruim assortiment waar persoonlijke aandacht heel normaal is. Het kan zijn dat je af en toe eventjes op je beurt moet wachten. Maar iedereen krijgt persoonlijk advies, indien gewenst.

Er is vooral veel kwalitatief hoogstaand speelgoed te koop maar je koopt hier ook heel goed schoencadeautjes of cadeautjes voor een kinderfeestje. Je koopt hier klassiek speelgoed maar zeker ook speelgoed volgens de nieuwste trends. 

Parkeren

Ook niet onbelangrijk: parkeren! Ik vind het persoonlijk vaak nogal een kriem om in het stadscentrum te parkeren. Ben ik het eerste kwartier van mijn schaarse tijd al kwijt met zoeken naar een geschikte plek. Laat staan als je de route terug moet lopen met al die grote dozen en tassen. Nog een reden om vooral naar Van de Riet Speelgoed in Ambt Delden te rijden: je parkeert hier gratis, ruim en direct voor de deur! 

Inpakken

En ken je dat? Dat je dan eindelijk na tig winkels langs gegaan te zijn alles verzameld hebt, en dat je dan nog een hele avond moet gaan zitten inpakken? Zal je ook nog eens ziet dat je net een rol inpakpapier tekort komt. Nóg een reden om je inkopen bij Van de Riet te doen. Alles wordt schitterend voor je ingepakt en ze gebruiken ook nog eens allerlei verschillende papieren. Heb jij cadeautjes gekocht voor Sinterklaas en pakjesavond? Dan zorgen ze er ook nog eens voor dat er verschillend inpakpapier gebruikt worden. Geniaal toch!?

Ruim assortiment

Terug naar het ruime assortiment. Want dat is dat is toch wel een van de dingen die deze winkel zo bijzonder maakt. Wat opvalt als je hier binnenstapt is echt de ontzettende hoeveelheid speelgoed. Ik had het werkelijk van tevoren niet kunnen bedenken. Als je inspiratie nodig hebt loop hier dan even een ronde, het assortiment is ontzettend divers en uitgebreid. Je vindt hier alle bekende merken zoals SES, Playdough en V-Tech, maar zeker ook veel speelgoed van merken die je in heel veel andere winkels niet kunt vinden. Ook dat maakt een bezoek verrassend en inspirerend. 

Van de Riet speelgoed

Je koopt hier spellen, lego, boeken, poppen, muziekinstrumenten, houten speelgoed en nog heel veel meer. Zoals bijvoorbeeld speelgoed en materiaal voor de kleine natuurverkenners. 

van de riet speelgoed

Maar ook voor buitenspeelgoed zoals stepjes, loopfietsjes, trampolines en traptrekkers ben je hier aan het juiste adres. En heb jij fans van Brandweerman Sam, Spiderman of andere hippe superhelden? Ook die zijn in deze winkel goed vertegenwoordigd!

Tips van Van de Riet 

Ieder jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van speelgoed en cadeautjes. En sommige klassiekers blijven terugkomen. Kun je nog wel wat inspiratie en tips gebruiken? Wij vroegen Geronique naar speelgoed welke net even anders is of het juist al jaren goed doet. 

Van de Riet speelgoed

Geronique laat ons de leuke boeken zien waarin kinderen op nummer stickers kunnen plakken. Kleuren met stickers. Je vindt ze hier in heel veel variaties en voor jongens en meiden. Super leuk om te doen! Onze jongens hebben zich hier al uren mee vermaakt!

Nóg zo'n leuke tip: een magnetisch dartbord! Ik heb hem even getest en het werkt echt goed. Ik houd m'n hart altijd vast als kinderen met dartpijlen beginnen te gooien maar het blijft een leuk spel. Met dit dartbord is dat probleem ook direct opgelost. Je verkrijgt hem met meerdere prints en hij zit verpakt in een stevige koker. 

Van de Riet speelgoed

Geronique neemt me mee naar een gigantische wand met heel veel boeken. Een leuk boek blijft! Er zijn allerlei variaties. Zoals ook bijvoorbeeld het 'mijn schoolfoto' boek en boeken waar kinderen zelf de plaatjes kunnen plakken. Boeken van vroeger en boeken volgens de trend zoals 'de zoete zusjes'. Je vindt ze hier allemaal.

Van de Riet speelgoed

En wat te denken van Kapla. Ik ken het alleen van de emmers vol met houtjes. Maar hier vind je Kapla in alle soorten, kleuren en maten. Er zijn mooie nieuwe sets te verkrijgen.

Van de Riet speelgoed

En dan is er nog zoveel meer. Teveel om op te noemen! Een goede reden om het gewoon zelf te gaan zien en je te laten adviseren. Wil jij de komende tijd een bezoekje plannen? Ze zijn extra ruim geopend! 

Ruime openingstijden

In aanloop naar de feestdagen is Van de Riet Speelgoed extra ruim geopend. Wel zo handig dat jij nog even kunt shoppen na werk of als de kinderen al slapen. Maandag tot en met zaterdag zijn er koopavonden tot 20.00 uur en tot en met zondag 4 december koopzondag tot 17.00 uur. Daar moet een passend moment tussen zitten toch? Lukt dat niet? Je kunt zelfs telefonisch bestellen of via Whatsapp en laten bezorgen! Als dat geen service is....

Maar ik zou persoonlijk absoluut de moeite nemen om er naartoe te rijden. Je bent er zo, kijkt er je ogen uit en na 1 winkelbezoek ben je helemaal klaar om jouw kinderen of kleinkinderen te verrassen!

Ik ging in ieder geval weer tevreden en met netjes ingepakt cadeautje huiswaarts! 

Van de Riet speelgoed

Sinterklaas folder

Wil jij hier inkopen gaan doen voor Sinterklaas? Check dan ook de Sinterklaas folder van Van de Riet voor leuke inspiratie en laat je kids hun favorieten aan kruizen! 

Ik wil die folder!

Nog vragen of graag iets bestellen?

Tel: 0547-276363
Email: info@vdrietspeelgoed.nl
Whatsapp: 06-43136196

Van de Riet speelgoed