Yihaa! De schaatskoorts giert door ons lijf! Zijn jullie er ook helemaal klaar voor? Verheugen jullie kinderen zich er ook zo op? Schaatsen met de kinderen op natuurijs is helaas niet elke winter aan de orde en daarom willen we dat natuurlijk voor geen goud missen! We hebben de natuurijsbanen in Twente voor jullie onder elkaar gezet.

Heb je aanvullingen? Stuur ons dan even een berichtje: twente@go-kids.nl of via een reactie of messenger op social media. 

Natuur IJsbanen

Via de titels kom je op de website of facebook pagina van de desbetreffende IJsbaan zodat je direct de meest actuele informatie te pakken hebt!

IJsbaan IJsch Haaksbergen

Wierdense ijsclub

IJsbaan Zenderen

IJsbaan Albergen

IJsbaan Losser 

IJsclub Lonneker

Combibaan Hengelo

IJsclub Vooruit Vriezenveen

IJsbaan Delden 

IJsbaan Oldenzaal

IJsbaan Enter

Goorse IJsclub

 

Nog meer schaatsplezier

Check ook alle ijsbanen en indoor skihallen in heel Nederland.

>> Nederland schaatsland!

Hoe weet ik waar ik kan schaatsen?

De Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond bundelt daarop alle informatie over schaatsen en geopende ijsbanen. Waar schaats ik als het natuurijs nog onbetrouwbaar is? Schaatsen op ondergelopen weilanden is al snel veilig, als je niet bang bent voor natte voeten tenminste. Schaven aan je techniek doe je op een ijsbaan. De schaatsverenigingen zorgen voor een perfecte en spiegelgladde ijsvloer zonder de oneffenheden van natuurijs. Dit zijn uitstekende locaties voor het hele gezin.

>> Kijk op schaatsen.nl