Op 1 januari 2015 begon mijn Go-Kids avontuur. Vol enthousiasme werd ik regiomanager van Go-Kids Twente. Ik schreef me in bij de Kamer van Koophandel en begon mijn eigen bedrijf. Super stoer vond ik het! Met nog 1 dochter thuis en de andere in de kleuterklas startte ik vanaf de keukentafel mijn eigen regio...Go-Kids Twente.  Zowel online als offline speurde ik naar de leukste uitjes in Twente: kinderfeestjes, dagjes uit, workshops, musea, familie uitjes, moeder-dochter uitjes, vader-zoon uitjes, theatervoorstellingen...ze kwamen allemaal voorbij. Extra hard heb ik m'n best gedaan op uitjes in de Twentse natuur. Wandelen met kinderen, speeltuinen, het bos in, natuurbingo en dat soort leuke dingen. Want ouders/ opvoeders van kinderen stimuleren om naar buiten te gaan vind ik erg leuk en belangrijk. Niet heel vreemd dat de wandel pagina...wandelen met kinderen in Twente, de best bezochte pagina is op Go-Kids Twente.

Mijn kinderen genoten natuurlijk ook mee van van het Go-Kids avontuur. Want wat hebben wij veel mooie uitstapjes mogen maken! En wat zijn we vaak naar het theater geweest. Hier genoten we alle 3 enorm van. 
Met heel veel plezier heb ik blogs geschreven van onze uitstapjes en ook op de columns ; Goedemorgen Twente, kijk ik met warme gevoelens terug. 

Toch is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Na ruim 5 jaar stap ik in een nieuw avontuur. Ik blijf bezig met online marketing, want dat vind ik super leuk om te doen. Ik heb een website met webshop opgezet voor Slijterij de Barrique en die ga ik, als ik Go-Kids heb losgelaten, verder uitbreiden en op de kaart zetten in de online wereld. 

Natuurlijk stop ik niet zomaar of per direct. Ik wil namelijk heel graag mijn mooie opgebouwde platform overdragen aan iemand anders. Iemand die graag op zoek gaat naar leuke uitjes in Twente, graag met de kids op stap gaat en dol is op social media en online marketing. 

Klinkt je dit allemaal als muziek in de oren? Lees dan verder.

Regiomanager van Go-Kids Twente worden? 
Super leuk dat je enthousiast bent over Go-Kids! Als je op zoekt bent naar een nieuwe uitdaging, dan kan ik je dit zeker aanraden. Er wordt nog wel eens de denkfout gemaakt dat het hebben van een online platform, zoals Go-Kids;  een uit de hand gelopen hobby is. Of een hobby erbij. Dat is het absoluut niet. Je bent geen blogger van leuke uitjes...dit is wel een hele leuke bijkomstigheid! 
Als regiomanager van Go-Kids Twente wordt je zelfstandig ondernemer, je wordt franchisenemer,  je bent verantwoordelijk voor je eigen inkomsten en je bent er gemiddeld tussen de 24 en 30 uur per week mee bezig.

Ben je nog steeds enthousiast? Top!
Wat maakt het werken voor Go-Kids nou zo leuk?

 • je kunt er je eigen creativiteit in kwijt. Het is je eigen bedrijf, je eigen platform.
 • je bent onderdeel van een franchise organisatie. Hierdoor heb je een groep van hele leuke collega's! En altijd een vraagbaak.
 • bedrijven bezoeken en verbinden
 • de verschillende promotie middelen verkopen aan klanten en inzetten via de website en social media kanalen
 • brainstormen met ondernemers met een kindvriendelijk aanbod, meedenken in activiteiten, service etc
 • content creëren en schrijven 
 • een goed gevulde website verzorgen
 • promoties op verschillende manieren inzetten. Je doelgroep steeds opnieuw op de juiste manier  weten aan te spreken
 • je kunt je eigen tijd indelen. Elk moment van de dag kun je ermee bezig
 • je kunt vanuit huis werken, onder schooltijd van je kinderen
 • elke schoolvakantie ben je beschikbaar voor je kinderen
 • mensen motiveren en enthousiasmeren om eropuit te gaan
 • leuke reacties ontvangen van je volgers

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Kortom...ik heb deze functie met heel veel plezier uitgevoerd. Het is echt een super leuke job!
De volledige vacature voor Franchisenemer lees je hier. 

Lijkt deze uitdaging je wel wat?! Dan kom ik graag met je in contact! Mail voor meer informatie naar: twente@go-kids.nl . Bellen mag ook! 0614035800

Voorlopig voorzie ik jullie nog heel graag van leuke uitjes! En ik laat zeker van me horen als de nieuwe opvolger mijn stokje overneemt!
Eveline blijft trouwens ook gewoon nog op zoek gaan naar leuke uitjes. Ze heeft echter geen ambities op regiomanager te worden. 

Groeten Noortje