Natuurlijk crossen in Mander: de perfecte ervaring voor kinderen vanaf 4 jaar

Wil je je kinderen een geweldige en avontuurlijke ervaring bezorgen? Overweeg dan eens om ze mee te nemen naar Mander voor een dagje natuurlijk crossen op een 100% elektrische crossmotor of quad! Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 tot 13 jaar, met goede professionele begeleiding en respect voor hoe het kind met het voertuig omgaat. Het is de perfecte manier om grenzen te verkennen zonder over de grens te gaan. Zowel Sten (5), Lyem (8) en Kyan (10) waren dolenthousiast en kunnen eigenlijk niet wachten om nog een keer terug te gaan. 

Eerst helm en beschermende kleding

We hadden voor alle drie de jongens 1 heat gereserveerd. Deze bestaat uit 2 keer 8 minuten rijden. Met tussentijds een pauze.

Voordat ze op mogen stappen gaan ze met eigenaresse Maaike mee naar een ruimte waar zij ze voorziet van beschermende kleding zoals een body protect en scheenbeschermers en helm. Alles wordt nauwkeurig gepast en er wordt in verband met de hygiëne een mutsje onder de helm gedragen. 

Natuurlijk Crossen

Natuurlijk Crossen

Toch wel prettig om te zien dat je kinderen goed ingepakt worden alvorens ze op de motor stappen!

Natuurlijk Crossen

Twee heats rijden

Een heat bestaat uit 8 minuten rijden, maar mede eigenaar Patrick staat zéker niet met stopwatch aan de baan. Je merkt dat deze eigenaren deze baan vanuit hobby en passie begonnen zijn. Ze vinden het belangrijk dat een kind stralend afstapt. Voor kinderen van 4 en 5 is (afhankelijk van de lengte) de quad het meest geschikt. Zijn ze iets langer en kunnen ze met de voeten bij de grond dan mogen ze op de elektrische motor. Een echte Tiger ;) Er waren ook kinderen die eerst een heat op de quad reden, en de 2e heat toch graag de motor wilden proberen. Ook dat is geen probleem! 

Alles wordt nog even gecheckt en gaan! 

Natuurlijk Crossen

Een unieke ervaring

Het mooie landschap rondom Mander biedt de perfecte omgeving voor deze unieke ervaring. De vriendelijke en deskundige eigenaren zorgen ervoor dat je kinderen plezier hebben tijdens het crossen, terwijl ze ook worden aangemoedigd om hun vaardigheden te verbeteren.

Natuurlijk Crossen

Kinderen krijgen de kans om uit hun comfortzone te stappen en nieuwe dingen te leren, terwijl ouders genieten van het prachtige uitzicht en ontspannen in de kleine horeca, of op het terras. Helemaal trots!

Natuurlijk Crossen

Moeten de kinderen even wachten? Geen probleem! Er is ook een kleine speeltuin met een trampoline aanwezig.

Natuurlijk Crossen

Maar je kunt natuurlijk ook even kijken hoe je grote broers de motor de baas zijn ;)

Natuurlijk Crossen

Voor elk niveau en veilig

De elektrische crossbrommers en quads zijn zorgvuldig geselecteerd en afgestemd op verschillende niveaus, van beginners tot meer gevorderde rijders. Dit betekent dat er voor elk kind een passend voertuig is en dat ze iedereen de juiste hoeveelheid uitdaging kunnen bieden. Je merkt dat ze hier veiligheid voorop stellen en zorgen ervoor dat alle kinderen zich op hun gemak voelen tijdens het rijden. 

Natuurlijk Crossen

Kinderen kunnen zelf aangeven als ze ietsjes sneller durven. Zo rijden ze tijdens het eerste rondje nog heel voorzichtig, en aan het einde van de heat al behoorlijk stevig. Wil een kind de hele heat op hetzelfde tempo blijven rijden? Ook dat is geen probleem. Het kind bepaalt. 

Natuurlijk Crossen

Geschikt voor kinderfeestjes

Als je op zoek bent naar een unieke en gave activiteit voor een kinderfeestje, dan is natuurlijk crossen in Mander ook de perfecte keuze. Waar ik eerst dacht dat dit alleen voor hele stoere kinderen geschikt zou zijn, denk ik juist dat dit ook minder stoere kinderen een ontzettende boost in hun zelfvertrouwen kan geven! Er is een leuke ruimte voor de feestjes waar je ook bij wat frisser weer behaaglijk kunt zitten. 

Natuurlijk Crossen

Conclusie

Kortom, als je op zoek bent naar een spannende en avontuurlijke dag voor je kinderen, dan moet je zeker eens overwegen om te gaan crossen in Mander. Ze bieden een belevenis die grenzen verlegt, maar tegelijkertijd veilig en vermakelijk blijft. Door de goede begeleiding, vriendelijke mensen en leuke baan is het de ideale activiteit voor kinderen vanaf 4 jaar en hun ouders. Dus wacht niet langer, twijfel niet en boek ook voor jouw kinderen deze onvergetelijke ervaring!

....Onze kinderen zijn al begonnen met sparen voor hun eerste Tiger :0.

Kortom #lovedbygokids 

>> Heel gaaf!

Natuurlijk Crossen