Foute Kerstruien Bingo

Ook deze feestdagen worden weer anders dan anders. Maureen schreef een blog over het kinderfeestje dat ze georganiseerd heeft voor hun tweeling van 11. Maar deze online Bingo is natuurlijk ook ontzettend leuk te organiseren als alternatief voor het gezamenlijke kerstdiner met vrienden of familie! Of als alternatief voor het kerstdiner op school! Heb jij nog geen foute kersttrui? Bij bol.com scoor je er ontzettend veel foute kerstlooks voor het hele gezin!

gastblog door Maureen Eising

Online kinderfeestje

Volgende week wordt onze tweeling alweer elf jaar.  Eerlijk is eerlijk al die clichés waarvan ik vroeger dacht wat een gezever kloppen gewoon. De tijd vliegt en wat worden ze veel te snel groot.  Onze dochter is mij al bijna voorbij en dat is niet omdat ik zo klein ben. Dit jaar wilden we een heuse winter barbecue organiseren, maar doordat de corona regels weer aangescherpt zijn gaat dat dit jaar niet door. We organiseren een drive-in dus cadeautjes gaan er sowieso wel komen aldus ons mannelijke feestvarken 😉. En voor het kinderfeestje hebben we ook al een oplossing. We doen een online foute kersttruien bingo. Zo kan iedereen meedoen vanuit zijn eigen huis. Hartstikke leuk en gezellig. Hoe we het aanpakken lees maar mee, de voorpret is in ieder geval al in volle gang.

Bingo voor bejaarden

Onze Ruben is normaal haantje de voorste als we onze jaarlijkse paasbingo organiseren met de familie, maar met zijn klasgenoten ging hem toch wat te ver. We zijn geen bejaarden mam. Sophie was meteen een brok enthousiasme en had zo ongeveer het bingoapparaat al uit de kast getrokken. Bij winkels als de Action kun je heel erg goedkoop een bingospel kopen met papieren bingokaartjes. Shop je jouw bingo spulletjes liever online? Hier vind je een groot aanbod. Het leuke is dat je dit voor alles kan gebruiken. Oefenen van cijfers, maar ook voor een familie bingo of rekenspelletjes. Dus ook na je feestje is hij nog prima te gebruiken.

Prijzen, prijzen en nog eens prijzen

Bij de Action scoorde ik allemaal leuke kleine prijsjes. Veel in kerststijl, omdat we natuurlijk een foute kersttruien bingo organiseren, van een kerst elf knuffel tot kerstbal drinkbeker en van kerstdecoratie tot kerstknipjes. Ook bij de So Low bestelde ik heel erg veel leuke spulletjes. Van ijsgummen tot een kerst diadeem en van een kerstring tot een bewegend rendier op zonne-energie (zo ding waar je als ouder knettergek van wordt). Nu maar hopen dat die van mij die niet wint hihi. Maar je kan natuurlijk overal leuke kleine prijsjes vandaan toveren.

Goodiebag

Geen feest zonder traktatie natuurlijk. Bij de Action kochten we drie-d kersttasjes voor vijftig cent per stuk. Deze vullen we met allemaal lekkers. Op zaterdag heb ik gezellig een ochtend geknutseld samen met onze Sophie. Van pakjes drinken maakten we een kerstman en sneeuwpop, van een wafel een rendier en we vulden hem aan met kerstsnoepjes, een zakje chips en een kerstmuts voor ieder kind. De dag voor het feestje bezorgen we de tassen inclusief bingokaarten natuurlijk bij alle vriendinnen thuis, zodat ze lekker kunnen eten en drinken tijdens de bingo.

1,2,3 bingo

Via Teams gaat onze bingo plaatsvinden. Ideaal want je kan elkaar allemaal zien, dus dat gaat vast mega gezellig worden. Ik heb in ieder geval mijn glitterjasje al vast klaar hangen en oefen alvast op mijn presentatie skills. Zo kunnen we met elkaar toch een super tof feestje vieren. Op afstand dat wel, maar door de techniek van deze tijd, dicht bij elkaar.

Veel plezier!