Oneindig spring en stuiter plezier

Wij vierden onlangs het kinderfeestje van onze oudste zoon Kyan (9) in Bounce Valley Enschede. Het was echt heel erg leuk! Dit is zo'n kinderfeestje waar gegarandeerd ieder type kind blij naar buiten gaat. Of je nou gewoon rent op het springkussen of backflips maakt; plezier heb je hier sowieso!

Ps. Excuses voor de soms iets onscherpere foto's; het blijft uitdagend om al bouncend foto's te maken ;)

Bounce Valley

Ontvangst

Bij ontvangst kregen alle kinderen een gekleurd polsbandje zodat iedereen precies weet hoe lang ze nog op het springkussen mogen blijven.

Bounce Valley Enschede

Ook kreeg iedereen een paar sokken en een glas voor de Booster Bar. Het feest kan beginnen!

Bounce Valley Enschede

Arrangementen

Je kunt uit 2 arrangementen kiezen. Bounce Party Unlimited en Bounce Party XL. Wij kozen voor het unlimited feest á € 19,95 per kind en dat was echt heel erg goed voor elkaar! 

  • 1,5 uur bouncen
  • BOUNCE-sokken
  • Ultiem cadeau voor de jarige
  • Unlimited Bounce Booster (limo)
  • Onbeperkt pizza
  • Slush Puppie in een bewaarbeker
  • Party aan een speciale Bounce Party-tafel
  • 2 begeleiders (18+) bouncen gratis mee (jippie, papa en mama ook blij ;))

Eerst cadeautjes!

Er was een mooie grote tafel voor ons gereserveerd.

Alle kinderen mochten even iets te drinken tappen en daarna kregen ze van ons een lekkere muffin met slagroom. Deze mochten we gewoon van huis meebrengen. Dit vonden wij super, want nu konden we vanuit school direct door naar Bounce Valley en hoefden we niet eerst thuis een cadeau en taart momentje te organiseren.

Bounce Valley Enschede

Al was dat voor de kinderen misschien wel iets minder uitdagend geweest ;) Vanuit het balkon/ balustrade waar de horeca bevindt kijk je namelijk uit op het mega grote springkussen.

bounce valley

Je raadt het al, de cadeautjes werden in een razend tempo uitgepakt! Oh ja, ze moesten nog heel kort geduld hebben want kregen een korte maar krachtige instructie van de Bounce medewerker. 

Bounce Valley Enschede

Het springkussen

Ik word als ouder al enthousiast van dit mega grote springkussen. En eigenlijk is het veel meer dan een springkussen. Er zijn glijbanen, uitdagende trajecten en interactieve spellen in het kussen geïntegreerd. Stapstenen, wipe out, bungeerun en nog veel meer! Mede daardoor is er voor elk wat wils! Er werd zelfs tikketje en verstoppetje gespeeld op het kussen.

Bounce Valley Enschede

Bounce Valley Enschede

Er waren op deze middag meerdere kinderfeestjes gepland maar het springkussen is zo groot dat je er helemaal geen hinder van had. De pauzes wisselden elkaar ook mooi af zodat het eigenlijk bijna niet voorkwam dat iedereen tegelijk op het springkussen was. 

Pauze

Kinderen die moe zijn of dorst gekregen hebben kunnen gewoon even naar boven komen om pauze te houden. Aangezien de kinderen die we bij ons hadden allemaal drijfnat van zweet waren hebben we ze tussendoor nog even getrakteerd op een zakje snoep. We hadden echter ook voor de Slush Puppie kunnen kiezen. Die bewaarden we echter tot het einde ;)

Booster bar

Ideaal vind ik toch wel de booster bar. Ieder kind krijgt bij binnenkomst een glas. Dit glas mogen ze gedurende het arrangement oneindig zelf bijvullen bij de zogenaamde booster bar. Ze kiezen hier hun eigen kleur drankje en ook of er met bubbelwater of naturel aangemengd wordt. Alleen dat is natuurlijk al super leuk. En voor papa en mama's ideaal. Kinderen kunnen dit prima zelf dus je bent er niet druk mee en niemand komt tekort :)

bounce valley Enschede

Afsluiting

Bij dit arrangement is een afsluiting met onbeperkt pizza inbegrepen. Er worden margarita en salami pizza's geserveerd. Wij vonden de pizza's van goede kwaliteit! Toen alle borden leeg gegeten waren mochten de kinderen nog heel even bouncen. Ik wilde ze eerste tegenhouden maar de dame van Bounce Valley ging daar heel flexibel mee om! We konden voor € 2,50 per kind een half uur bouncen bij reserveren. Iedereen blij! Daarna trakteerden we alle kinderen op een slush puppy naar keuze én kreeg Kyan een cadeautje! Toen kon de dag natuurlijk helemaal niet meer stuk.

Bounce valley Enschede

Bounce Valley Enschede

Conclusie

Bouncen maar! We hebben werkelijk alle kinderen, jongens en meisjes super enthousiast weer huiswaarts gebracht. We kregen van de ouders ook hele leuke terugkoppelingen over kinderen die nog helemaal aan het 'nabouncen' waren. Daar doe je het voor toch!?

Kyan blij, papa en mama blij ;)

Bounce Valley Enschede

Bonustips:

- Op woensdag tot en met vrijdagochtend kun je hier komen bouncen met de allerkleinsten tijdens de mini bounce

- Als je regulier gaat bouncen boek dan ook de booster bar bij. Ideaal!

- Check onze winactie voor de 10-uren kaart van Bounce Valley! Deze loopt nog tot 1 juli.

- Persoonlijke tip: sportieve/ luchtige kleding is toch wel handig want ze gaan echt helemaal los!

Meer weten over deze leuke locatie?

Naar Bounce Valley