Onze kinderen gaan het liefste zwemmen. Zeker als het lekker weer is. En ze zijn dol op blijbanen en heel veel gespetter. Geweldig dat we een uitnodiging kregen om het nieuw geopende Giga Spetterpark uit te proberen!

Dagje zwemmen 

Natuurlijk kun je gebruikmaken van het zwembad als je verblijft op het vakantiepark. Maar wist je dat je ook als dag gast van harte welkom bent? Een heerlijke manier om je dag door te brengen en te genieten van al het plezier dat het zwembad te bieden heeft.

Waterspeeltuin

Het zwembad van de Beerze Bulten is een echte aanrader voor een dag vol waterpret! Met een groot binnenbad, inclusief 2 supergave glijbanen, hebben onze jongens (van 5, 8 en 10) zich hier continu vermaakt. Het binnenbad biedt daarnaast ook een spannende stroomversnelling waar je lekker doorheen kunt dobberen. Je hebt hier ook voor de allerkleinsten een waterspeeltuin. 

Buitenbad

Maar dat is nog niet alles! Ook buiten is er een geweldige, snelle glijbaan te vinden. Ik heb hem zelf uiteraard ook even getest in een wedstrijdje tegen mijn zoons. Hij gaat echt lekker snel :) Ook voor oudere kinderen geschikt dus! Via het bubbelbad is het zwembad verbonden met het binnenbad. Het water in het binnenbad is een aantal graden warmer dan het buitenbad. Maar wij waren op een warme dag in Beerze dus vond ik de temperatuur buiten ook prima!

Op de ligweide was het heerlijk toeven op de ligstoelen. Het terrein is volledig omheind en niet super groot dus je houdt hier eenvoudig overzicht. Onze jongens hebben allemaal een zwemdiploma, maar ook binnen staan voldoende zitjes om je kroost in de gaten te houden. En eigenlijk is lekker meezwemmen natuurlijk het allerleukste ;) 

Giga Spetterpark 

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het nieuwe giga spetterpark! We kwamen vooral om dit nieuwe waterpark te testen. Het spetterpark is werkelijk fantastisch en biedt allerlei leuke speelmogelijkheden. Zo zijn er verschillende watersproeiers en glijbanen waar je in ondiep water uitkomt. Bovendien herken je hier veel elementen die typerend zijn voor de Beerze Bulten. Wat ons vooral opviel is dat de vloer om het spetterpark heel zacht aanvoelt en echt helemaal niet glad is! 

Combineer met de binnenspeeltuin 

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je tevens een combinatieticket kopen voor het giga konijnenhol. Dit is een geweldige speeltuin die zich naast het zwembad bevindt op hetzelfde park. Vooral de herfst- en wintermaanden een superleuke combinatie. Wist je trouwens dat je hier ook je kinderfeestje kunt vieren?

Eten en drinken

Heb je na al dat zwemmen en spelen trek gekregen? Geen probleem! Het park beschikt over een gezellig restaurant waar je terecht kunt voor een lekkere maaltijd of snack. Je bent welkom in Bultje's Eetkamer óf in het familierestaurant. 

Leukste uitje!

Wij begrijpen zéker wel dat deze locatie door de ANWB genomineerd is voor het leukste uitje van Overijssel! Wil jij komen spelen en zwemmen? Reserveer dan wel even een ticket vooraf. Het aantal dagtickets is beperkt en dat voorkomt teleurstellingen, bovendien is online reserveren voordeliger!

>> Reserveer direct!