Wil je met je kinderen op stap in Overijssel Er is keuze genoeg, want de provincie Overijssel heeft zoveel leuks te bieden.  Nu alles veel duurder wordt, ben je sneller geneigd om op de uitjes te bezuinigen, terwijl je wel (regelmatig) met je kinderen erop uit wilt gaan. 

Gratis en voordelige uitjes op een rij

Daarom hebben we bij Go-Kids bedacht dat we willen je helpen. We zetten allerlei gratis en voordelige uitjes voor je op een rijtje. Onder voordelig verstaan we twee soorten; het is een goedkoop uitje  of je ontvangt leuke korting bij dit uitje.  Dat hebben we gedaan per provincie, zodat je handig kunt zoeken in de omgeving waar je bent of naartoe wilt.

Kortingenboekje GRATIS download!

Gratis uitstapjes in Overijssel

Als we iets bij gratis noemen dan is het ook uitje ook echt gratis en betaal je dus geen entreegeld. Vaak is het toegestaan om je eigen consumpties mee te nemen, zodat je de kosten zelf in de hand hebt. Het zijn ook vaak plekken waar helemaal geen horeca aanwezig is en dan is het juist handig om je eigen eten en drinken mee te nemen. Maak het extra leuk om je eigen picknickkleed mee te nemen. 

Het zijn er meer dan je denkt, de mogelijkheden voor een gratis leuk uitstapje met je gezin. Kijk maar:

Gratis uitjes in Overijssel =>

Go-Kids uitjes

Goedkope uitjes voor je gezin

Alle uitjes gratis lukt natuurlijk niet en dat hoeft ook niet. Er zijn genoeg leuke en goedkope uitjes. Wat is goedkoop? Voor de één is een entree van €2,50 goedkoop en de ander vind een prijs van onder de 10 euro goedkoop. Dit is heel persoonlijk en het hangt ook af wat je voor je geld terug krijgt en of je bijv. eigen eten en drinken mag meenemen. En wat zijn de evt. bijkomende kosten. 

We hebben met de regiomanagers van Overijssel een rijtje gemaakt van goedkope uitjes per regio in Overijssel. En daarbij vooral gekeken naar 'wat krijg je voor je investering'. 

Goedkope uitstapjes =>

go-kids uitjes

Uitjes met korting in Overijssel 

Naast gratis en goedkope uitjes hebben we ook gekeken naar leuke kortingen op uitjes in de provincie. Dit kunnen speciale Go-Kids kortingen zijn, maar ook algemene kortingen. Check vooraf goed bij de uitjes met korting hoe je de korting ontvangt. Vaak geldt de korting bij online kaartjes en dus niet aan de kassa. Wie wil er nou geen korting op z'n uitje? Profiteer ervan!

Uitjes met korting =>

Uitje bij de boer

Oók leuk en voordelig: een uitje bij de boer! Er zijn heel wat boerenbedrijven waar je een leuk uitstapje kunt maken.
Check onze blog over Budget uitjes naar de boer door heel Nederland!

Uitjes bij de boer

Kinderuitjes in Overijssel 

Maar er is natuurlijk veel meer. Je kunt ook gewoon op de site snuffelen tussen alle uitjes in Overijssel. We hebben Overijssel onderverdeeld in drie regio's en in elke regio vind je een ruim aanbod met uitstapjes voor kids en of je gezin.

Uitstapjes in Stedendriehoek =>

Uitjes in Twente =>

Erop uit in regio Zwolle =>

Go-Kids uitjes