Goedemorgen Twente

Goedemorgen Twente

Dat is de titel waar ik vanaf maandag elke dag mee wil beginnen. Elke ochtend een korte "column", een kort social media bericht, over/ voor die dag. Met onderwerpen die jullie als volgers aanspreken. Zoals uitjes, opvoeding, voorlees verhalen, eten, mama tijd, school, vakantie tips etc. Lijkt mij leuk! Jullie ook?

Goede voornemens

Ken je dat? Een hoofd vol ideeën, veel te veel ideeën, en geen idee hoe ze vorm moeten krijgen? Zo'n hoofd had ik al een tijdje. Ik ben gek op nieuwe dingen bedenken, plannen maken en nog eens plannen maken, nog mooiere ideeën bedenken, maar vervolgens blijft het daar bij. En de factor tijd is hierbij altijd mijn excuus. Maar in 2019 wil ik dat anders doen. En ik denk ook dat dit kan!

Per 1 januari heb ik een baan minder. Dat betekent dat ik mij volledig op Go-Kids kan richten! Mijn hoofd zit vol met nieuwe ideeën. Maar hoe worden die ideeën werkelijkheid? Door er eens goed bij stil te staan, te brainstormen met anderen... kwamen er nieuwe plannen, concrete plannen en zowaar heb ik dus goede voornemens en daardoor leuk Go-Kids nieuws! 

Go-Kids Twente 2019

Zoals vele van jullie zullen weten, schrijf ik graag. Ik blog graag over de uitjes met mijn kids, maar ook ben ik dol op verhalen schrijven. 1 ding staat voor mij vast...in 2019 wil ik meer gaan schrijven. En hoe leuk is het dan om dit in een dagelijks item te gaan gieten. Dus zo ontstond plan 1: Goedemorgen Twente

Daarnaast ben ik dol op koken. En dan vooral op gezond koken zonder pakjes en zakjes. Gewoon als hobby. Dit lukt me dus zeker niet elke dag, maar als het even kan, wel een paar keer per week. De grote hamvraag daarbij is dan: eten de kids dit ook? Want nee...ik heb geen makkelijke eters.  En als ik dan een keer een receptje heb die ze oppeuzelen...lijkt het me leuk deze met jullie te delen!

Nog leuker vindt ik uit eten gaan. Dat vind ik nou echt een tractatie. En onze kids zijn inmiddels zo groot (7-9), dat ik het net zo relaxed vind met kids als zonder kids. Maar dan wel in een kindvriendelijk restaurant. Een restaurant met een uitgebreide kinder menu kaart, een kleurplaat aan tafel, een speelhoek, gratis WIFI etc. En zo werd plan 2 bedacht: Kindvriendelijke horeca van de maand. Elke maand een restaurant in de spot lights. Een leuk restaurant waar je fijn met je kids naar toe kan.

En dan zijn er nog de kinderfeestjes. Want het valt me echt op, dat dit misschien wel de leukste dag van het jaar is, voor je kind (niet voor de ouders...haha) Wat kies je dit jaar? Met wie? En wat me ook opvalt is dat het niet speciaal gevierd wordt in de maand dat het kind jarig is. Maar veel belangrijker is het soort feestje...en in welke maand dit past. Plan 3 werd geboren. Dus daarom vanaf nu: Het kinderfeestje van de week. Elke week een kinderfeestje uitgelicht.

Go-kids Twente: Samen sterk in de regio 

Eigenlijk heb ik nog een paar leuke ideeën. Maar deze zitten nog in de pijpleiding. Daarover volgt later meer.

Daarnaast vind ik het onwijs leuk als jullie me tips doorgeven. Dit mag via een reactie op Social Media, maar ook via de mail: twente@go-kids.nl Want een tukker weet de mooiste en leukste plekjes van Twente vinden! En vergeet vooral niet hoe mooi Twente is!

Go-Kids: Samen sterk in de regio.

Rest mij jullie nog een bijzonder mooi en ondernemend jaar te wensen! En tot morgenvroeg!

Enthousiaste groet,

Noortje