Preston Palace blijft in beweging! We (Kirsten van Go-Kids Twente en Achterhoek) waren vorig jaar al een nachtje all-in in hun familie resort (check de blog bij de tips), maar ondertussen zijn er een nieuwe Gamehall en het nieuwe restaurant Pizza van Enzo geopend in het entertainmentcenter. Goede reden om nog eens terug te komen! Deze keer voor een dagje uit met ons gezin. Dit dagje uit arrangement reserveer je heel eenvoudig van 15.00 tot 19.00 uur en inclusief diner! Je kunt er ook voor kiezen om je arrangement om 12.00 of 13.00 uur te starten. Dan is ook de lunch inclusief. Maar in beide gevallen zijn álle faciliteiten die in combinatie met de hotelovernachting inclusief zijn, ook inclusief tijdens het dagje uit arrangement. De kermis Boardwalk, bowling, midgetgolf, spelotheek, bioscoop, subtropisch zwembad Riviera.  Je hoeft dus niet bang te zijn dat jij of je kinderen zich hier gaan vervelen.....En all-in is ook echt all-in en wij vinden dat je hier echt waar krijgt voor je geld!

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Preston Palace
Meer weten

Preston Palace

Laan van Iserlohn 1, Almelo

Benieuwd wat je kunt verwachten? Wij schreven een verslag op basis van onze ervaring! >> ja leuk! bekijk

 

Wil jij dit ook? doe mee aan onze winactie!

Maak kans op een dagje uit arrangement bij het entertainmentcenter van Preston Palace in Almelo voor 2 volwassenen en 2 kinderen! (All-in arrangement van 12.00-19.00 uur inclusief lunch en diner niet geldig op feestdagen)

Schrijf je in via onderstaande button. De actie loopt in 3 regio's maar je hoeft het formulier maar 1 keer in te vullen!

De winnaar van deze prijs maken we middels een persoonlijk bericht per email bekend op woensdag 28 februari 2024.

>> Ik doe mee!

Parkeren en ingang

Als je aan komt op de parkeerplaats bij Preston Palace, word je altijd eerst persoonlijk welkom geheten aan de poort en checken ze je boeking. Parkeren is gratis en het entertainmentcenter heeft een eigen parkeerplaats en ingang. Hier ontvang je pasjes waarmee je de gehele middag toegang hebt tot alle faciliteiten en daarna is het eigenlijk alleen nog maar genieten! 

Dagje uit bij Preston Palace

Lunchbuffet

Als jij je dagje uit arrangement om 12.00 of 13.00 uur start, is een lunch in het restaurant Ribbleton bij de prijs inbegrepen. Dit is een modern ingericht restaurant en het buffet is echt ontzettend uitgebreid. Salades, luxe vleeswaren, diverse vissoorten, fruitsappen, snacks, friet, soepen, heerlijke verse broden, koeken en taartjes in alle maten, diverse vleessoorten, fruit en ga zo maar door.

Dagje uit bij Preston Palace

Voor de kinderen is er ook een apart kinderbuffet aanwezig. Je ziet trouwens overal de leuke beertjes Preston en Alice terug. Dit zijn de 2 knuffelbare mascottes van Preston Palace.

Dagje uit bij Preston Palace

De bar is geopend en je kunt er heerlijke koffies verkrijgen. Allemaal all-in! Ik wist een beetje wat ik kon verwachten dus ik had het ontbijt overgeslagen om ruimte te houden voor deze heerlijke uitgebreide lunch ;) Kortom. Dit is een heel goed begin van je dagje uit en zéker aan te bevelen! Je vindt dit restaurant trouwens naast de hotel lobby.

Het entertainmentcenter van Preston Palace

Onze jongens werden natuurlijk al een beetje ongeduldig. Ik wil eerst naar de kermis, ik wil eerst naar de gamehall, gaan we ook zwemmen vandaag? Of naar de bioscoop?

Dagje uit Preston Palace

Nieuwe Gamehall Speedway

We besloten eerst kennis te maken met de nieuwste aanwinst in het entertainmentcenter. De nieuwe Gamehall Speedway. Wow, wat een geweldige nieuwe faciliteit, hier wordt iedereen weer even kind. Dit verdient een hele dikke duim!

Dagje uit bij Preston Palace

De mooiste speel- en spelautomaten, motoren, race auto simulatoren en leuke computergames. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Dagje uit Preston Palace

Je kunt in de Speedway Gamehall bij de kiosk een pasje aanschaffen met een tegoed.

Dagje uit bij Preston Palace

Het speeltegoed op dit pasje blijft trouwens nog een jaar lang geldig! De kosten voor de speelkaart bedragen €1,- en na aankoop is de speelkaart van jou. Bij ons bleef er aan het einde van de dag overigens weinig van het tegoed over. ;) Té leuk hier! Je krijgt namelijk bij de automaten tickets. Hoe hoger je scores, hoe meer tickets.

Dagje uit bij Preston Palace

Oké, een waarschuwing is op zijn plek; het is een beetje verslavend :P

Dagje uit bij Preston Palace

Deze tickets kun je in een automaat stoppen en de punten worden vervolgens automatisch op je pasje gezet.

Dagje uit bij Preston Palace

Aan de balie in de Gamehall kun je vervolgens iets leuks uitkiezen voor de waarde van je tickets! 

Dagje uit bij Preston Palace

Spelotheek

De Gamehall vind je naast de Spelotheek en het restaurant Midtown. Ideaal, want tussen de Spelotheek en de Gamehall is er een rustig zitje.

Dagje uit Preston Palace

Hier kun je heerlijk even iets drinken met elkaar en ondertussen een oogje in het zeil houden.

Dagje uit Preston Palace

In de Spelotheek vind je onder andere een binnenspeeltuin, springkussen en er wordt geschminkt door het animatieteam. Ook vind je hier een kinderbuffet.... all-in!

Dagje uit Preston Palace

Wij namen hier een korte pauze. Ondertussen was het 14.00 uur en dus was de Boardwalk kermis geopend! 

Dagje uit Preston Palace

Indoor kermis

Wij vinden persoonlijk de indoor kermis echt een hele unieke faciliteit. Er staan hier echt niet de minste attracties en je kunt er onbeperkt urenlang gebruik van maken.

dagje uit preston palace

Alles is hier schoon en strak afgewerkt met veel oog voor detail, waardoor de ruimte ook nog eens heel sfeervol is.

Dagje uit Preston Palace

Ik vond het zelf na 3 x de Disko wel even tijd voor een pauze. Dat kan dus ook gewoon want de kinderen kunnen nergens naartoe, de ruimtes zijn afgeschermd en overal staat personeel om de veiligheid in de gaten te houden. Bovendien is hier ook een bar met een een leuk zitje, dus je hoeft niet ver te lopen voor je drankje! Je haalt er ook je lekkere soft ijsje of andere zoete lekkernij. Tja, dat hoef je ze natuurlijk maar 1 keer te vertellen ;)

Dagje uit Preston Palace

Sten had geluk vandaag want er zijn een aantal attracties waar je vanaf 1.20 meter lengte in mag. Hij moest een paar keer plaatsnemen voor de meetlat, maar was precies lang genoeg voor de botsauto's en de Disko. Feest compleet!

Dagje uit Preston Palace

Zwemparadijs Riviera

We lieten deze keer het subtropische zwemparadijs voor wat het was maar deze is zéker de moeite waard. En wil je zelf niet zwemmen maar je kinderen wel, dan is er bij de entree van Riviera een hele gezellige lounge hoek waar je plaats kunt nemen. Waar je dan wel rekening mee moet houden is dat kinderen tot en met 10 jaar onder begeleiding van een volwassene in badkleding moeten zwemmen. Veiligheid boven alles! Kinderen vanaf 11 jaar met zwemdiploma mogen wel zonder begeleiding. 

Dagje uit Preston Palace

De entree van Riviera is trouwens ook volledig vernieuwd! 

Dagje uit Preston Palace

Voor elk wat wils

Mag het van jou allemaal wel iets rustiger, dan zijn er ontzettend veel gezellige ruimtes om plaats te nemen. Het hart van het entertainmentcenter, genaamd Preston Palace Central met de gezellige open haard of bijvoorbeeld het koffie restaurant Black Rock (met heerlijke bonen koffie en een uitgebreid taartenbuffet)

Dagje uit Preston Palace

Zin om even iets hartigs te snacken? Ook geen probleem. In de centrale hal vind je een buffet.

Dagje uit Preston palace

Er is zelfs een Snack Counter waar je bakjes met nootjes en schaaltjes met kaas en worst halen kunt halen voor bij de borrel.

dagje uit preston palace

Tóch nog even in beweging? Meld je bij de bowlingbaan voor een potje bowlen of haal hier je golf sticks voor een potje midgetgolf. En alsof dit allemaal nog niet genoeg is; er is ook nog een zaal met biljart en pooltafels en er draaien leuke films in de bioscoop!

Dagje uit Preston Palace

Al deze faciliteiten in het entertainmentcenter samen maken een dagje uit arrangement echt een feestje voor het hele gezin. Van heel klein tot aan opa en oma; voor iedereen zit er wel iets bij!

Dagje uit Preston Palace

Restaurants voor het diner

We zoeken allemaal weleens een kindvriendelijk restaurant om te eten als we iets te vieren hebben met de familie. Denk de volgende keer dan zéker ook aan dit dagje uit arrangement bij Preston Palace! 

En als we het dan over eten hebben; zorg dat er nog een gaatje overblijft, want je kunt zelf kiezen waar en om hoe laat je jouw all-in diner reserveert! Wij gingen voor de nieuwe Pizza van Enzo. Een heel mooi ingericht restaurant, grenzend aan de binnentuin. 

Dagje uit Preston Palace

Maar je kunt ook kiezen voor het eerder genoemde restaurant Midtown, het eetcafé San Remo, de Bistro óf je kunt gaan voor het uitgebreide dinerbuffet in restaurant Ribbleton. Je kunt kiezen voor meerdere gerechten uit een drie gangen keuze menu. Mijn afsluiter was mijn favoriete Tiramisu!

Dagje uit Preston Palace

Ons advies: echt doen!

Het was je misschien gaandeweg deze blog al duidelijk geworden. Maar wij zijn oprecht enthousiast. Waar krijg je nog zoveel waar voor je geld? Onbezorgd een dagje uit met het hele gezin. Een grote beleving voor jong en oud. Je hoeft er echt niet aan te twijfelen, ga het vooral zelf ontdekken. We zijn benieuwd of jullie ook zo positief verrast zijn!

Bonustips

Wist je dat je hier ook je leukste kinderfeestje reserveert? Ook all-in! Je kunt voor diverse arrangementen kiezen. Bijvoorbeeld in combinatie met het subtropische zwembad of de kermis. Hoe tof!

Je kunt ook alleen voor het zwemparadijs komen, het zwembad is heel ruim geopend en kun je online reserveren.

Dat geldt ook voor een dagje uit op de Broadway Kermis!

>> Reserveer direct jouw dagje uit!

 

Log In