Onze dochter wordt volgende week 9 jaar. 9 jaar! Wat gaat de tijd toch snel! En als je 9 wordt weet je inmiddels wel hoe het is om jarig te zijn. De hele dag feest met visite, taart, cadeautjes en trakteren. Als jarige job sta je de hele dag in het middelpunt. Maar als je jarig bent in de Corona tijd, hoe vier je dan een kinderverjaardag. Want veel visite mag je niet ontvangen. Hoe zorg je er als ouder voor dat je kind toch in het middelpunt staat? We hebben 3 leuke tips voor je!

1. Spandoek van verjaardagsdoekje.nl

Zolang er nog geen groot feest gevierd kan worden is dit éxtra leuk: een spandoek voor de jarige. Maar ook als je kind niet in de Corona tijd jarig is, dan is zo'n feestelijk spandoek in de tuin natuurlijk nog steeds super gaaf! Een spandoek speciaal voor je jarige maak je op verjaardagsdoekje.nl Helemaal uniek en persoonlijk gemaakt met je eigen tekst en foto's. Dat kan met een 'Verjaardagsdoekje'!

spandoek voor een jarig kind

We hebben een hele leuke kortingsactie! Ontwerp nu een gaaf spandoek en ontvang  €10,00 korting + 25 gratis ballonnen. Het feest kan beginnen!

Om gebruik te maken van deze aanbieding koop je een voucher op de actiepagina van Verjaardagsdoekje.nl & Go-Kids. Je krijgt dan de voucher in je mail, daarin staat een code. Met die code kun je het spandoek in de shop van Verjaardagsdoekje bestellen en het doek direct gaan ontwerpen. 

Ga direct naar de kortingsactie 

Simpel ontwerpen

Het spandoek kun je heel eenvoudig zelf ontwerpen. Je kunt je eigen foto's uploaden, tekst invoeren en ook plaatjes uit het systeem gebruiken om het Verjaardagsdoekje nog verder op te leuken. Supertof toch?

 

2. Een thema feest

Een verjaardag met visite zit er voorlopig nog even niet in. Maar gelukkig mogen er wel kinderen komen spelen. En dan is je jarige job al een stuk blijer. Want samen spelen op je verjaardag met je beste vriendje/ vriendinnetje of neefjes en nichtjes maakt het al heel erg feestelijk. Maak er een leuk thema feestje van. En wees niet bang, hier hoef je zelf helemaal niet creatief voor te zijn. Je besteld namelijk heel eenvoudig een themakist bij Studio Live. En met deze themakisten versier je niet alleen je huis of tuin in een bepaald thema, maar je krijgt er een compleet draaiboek met spelletjes en activiteiten bij. inclusief al het materiaal. Deze themakisten huur je normaal gesproken voor een kinderfeestje thuis, wat overigens nog steeds kan, maar je kunt ze ook huren om van een kinderverjaardag in Corona tijd een feestelijke, gezellige spelletjes dag te maken.

Er zijn themakisten in de leeftijd voor 4-9 jarigen. Zoals een sprookjes feest, politie en boef feest, natuuravontuur, Harry Potter, Piratenfeest, feeën feest en nog veel meer! Voor 9+ kinderen is er de Wie is de Mol thema kist. Deze huurden wij vorige jaar voor het kinderfeestje van mijn dochter en dat was onwijs geslaagd! En ik kan dus uit eigen ervaring vertellen dat de kisten helemaal compleet zijn voor een verjaardag in thema. 

Bekijk hier welke themakisten te bestellen zijn. 

Kinderfeestje thuis

3. Een persoonlijk verjaardagsverhaal

Ik heb als hobby om kinderverhalen te schrijven. En een traditie is hier dan ook, dat ik voor elke kinderverjaardag een persoonlijk verjaardagsverhaal schrijf. Het begint altijd met; nog 5 nachtjes slapen... en zo schrijf ik voor elke avond een voorleesverhaal, gericht op de jarige job. Dus de bijna jarige job is de hoofdpersoon in het verhaal. En elke dag beleefd hij/zij iets tot aan de verjaardag. En natuurlijk staat in deze belevenissen de verjaardag centraal. Om het verhaal levendig te maken, gebeurt er ook elke dag "echt"iets. Ze vinden bijvoorbeeld een enveloppe bij de post met een opdracht, of er ligt iets onder het kussen. En natuurlijk komt dit in het verhaal terug. Onze kinderen kijken er elk jaar weer naar uit. En wat ik ook zo leuk vind, is dat dat ze de vorige avonturen van de verhalen nog steeds weten! En ook al zijn ze 9 of 11 jaar...ze vinden het nog steeds leuk als ik ze een persoonlijk verjaardagsverhaal voorlees. 

Ik gun jullie kind ook zo'n verjaardagsverhaal. En dat kan! Je kunt aan mij de naam en leeftijd van je kind doorgeven en je kunt kiezen uit een thema wat bij je kind past, en ik stuur jou een persoonlijk verjaardagsverhaal voor je kind toe! Inclusief de opdrachten en items die nodig zijn om het verhaal levend te maken. Gaaf toch?! Een heleboel voorpret voor slechts €10,00. Lees hier hoe het werkt.

Jouw verjaardagsverhaal

 

Een hele gezellige verjaardag gewenst! Maak er een dag van om nooit te vergeten!

Groetjes Noortje