Onze dochter wordt volgende week 9 jaar. 9 jaar! Wat gaat de tijd toch snel! En als je 9 wordt weet je inmiddels wel hoe het is om jarig te zijn. De hele dag feest met visite, taart, cadeautjes en trakteren. Als jarige job sta je de hele dag in het middelpunt. Maar als je jarig bent in de Corona tijd, hoe vier je dan een kinderverjaardag. Want veel visite mag je niet ontvangen. Hoe zorg je er als ouder voor dat je kind toch in het middelpunt staat? We hebben 3 leuke tips voor je!

1. Spandoek van verjaardagsdoekje.nl

Zolang er nog geen groot feest gevierd kan worden is dit éxtra leuk: een spandoek voor de jarige. Maar ook als je kind niet in de Corona tijd jarig is, dan is zo'n feestelijk spandoek in de tuin natuurlijk nog steeds super gaaf! Een spandoek speciaal voor je jarige maak je op verjaardagsdoekje.nl Helemaal uniek en persoonlijk gemaakt met je eigen tekst en foto's. Dat kan met een 'Verjaardagsdoekje'!

spandoek voor een jarig kind

We hebben een hele leuke kortingsactie! Ontwerp nu een gaaf spandoek en ontvang  €10,00 korting + 25 gratis ballonnen. Het feest kan beginnen!

Om gebruik te maken van deze aanbieding koop je een voucher op de actiepagina van Verjaardagsdoekje.nl & Go-Kids. Je krijgt dan de voucher in je mail, daarin staat een code. Met die code kun je het spandoek in de shop van Verjaardagsdoekje bestellen en het doek direct gaan ontwerpen. 

Ga direct naar de kortingsactie 

Simpel ontwerpen

Het spandoek kun je heel eenvoudig zelf ontwerpen. Je kunt je eigen foto's uploaden, tekst invoeren en ook plaatjes uit het systeem gebruiken om het Verjaardagsdoekje nog verder op te leuken. Supertof toch?

 

2. Een thema feest

Een verjaardag met visite zit er voorlopig nog even niet in. Maar gelukkig mogen er wel kinderen komen spelen. En dan is je jarige job al een stuk blijer. Want samen spelen op je verjaardag met je beste vriendje/ vriendinnetje of neefjes en nichtjes maakt het al heel erg feestelijk. Maak er een leuk thema feestje van. En wees niet bang, hier hoef je zelf helemaal niet creatief voor te zijn. Je besteld namelijk heel eenvoudig een themakist bij Studio Live. En met deze themakisten versier je niet alleen je huis of tuin in een bepaald thema, maar je krijgt er een compleet draaiboek met spelletjes en activiteiten bij. inclusief al het materiaal. Deze themakisten huur je normaal gesproken voor een kinderfeestje thuis, wat overigens nog steeds kan, maar je kunt ze ook huren om van een kinderverjaardag in Corona tijd een feestelijke, gezellige spelletjes dag te maken.

Er zijn themakisten in de leeftijd voor 4-9 jarigen. Zoals een sprookjes feest, politie en boef feest, natuuravontuur, Harry Potter, Piratenfeest, feeën feest en nog veel meer! Voor 9+ kinderen is er de Wie is de Mol thema kist. Deze huurden wij vorige jaar voor het kinderfeestje van mijn dochter en dat was onwijs geslaagd! En ik kan dus uit eigen ervaring vertellen dat de kisten helemaal compleet zijn voor een verjaardag in thema. 

Bekijk hier welke themakisten te bestellen zijn. 

Kinderfeestje thuis

 

 

Een hele gezellige verjaardag gewenst! Maak er een dag van om nooit te vergeten!

Groetjes Noortje