Lekker lang weekendtips!

Alweer een lekker lang weekend! Tijdens het Pinksterweekend hoef jij je niet te vervelen want overal worden leuke evenementen georganiseerd en musea, speeltuinen en horeca zijn extra ruim geopend. Allemaal leuke evenementen met vermaak voor het hele gezin.

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Restaurant en Speeltuin Rouwers
Meer weten

Restaurant en Speeltuin Rouwers

Denekamperstraat 74, Agelo

Rouwers in Agelo CafĂ©-Restaurant Rouwers is een horecabedrijf gelegen in het Twentse landschap, aan ... bekijk

 
Code S.T.O.R.M - interactieve speurtocht op de Sallandse Heuvelrug
Meer weten

Code S.T.O.R.M - interactieve speurtocht op de Sallandse Heuvelrug

Plaats: Nijverdal
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug (Staatsbosbeheer)

Nieuw op de Sallandse Heuvelrug! De Sallandse Heuvelrug is in gevaar! Er is een storm op komst die a... bekijk

Van 28 oktober 2024 10:00 tot 3 november 2024 15:30

Om jullie te helpen tijdens de keuzestress van leuke dingen doen...een luxe probleem wel te verstaan...hebben wij de leukste uitjes in Twente en de Achterhoek op een rijtje gezet! 

Direct naar:

Mis je een evenement tussen deze lijst? Laat het ons weten! twente@go-kids.nl

Pinksteren 2024

Braderie en markten

Pinkstermark op Landgoed Kaamps

Eindelijk kan het weer doorgaan na een aantal jaren waarin de Lentemarkt niet plaats heeft kunnen vinden. Met een geheel vernieuwde winkel, brasserie & speeltuin op ons erf, zijn wij er dan ook helemaal klaar voor dit jaar! Kom jij dit jaar ook een bezoek brengen aan de Lentemarkt en een kijkje nemen bij de 50 gevulde kramen met veel leuke items! Uiteraard is er ook voldoende vermaak voor de jonge bezoekers en genoeg te proeven!

Lees meer!

Pinksterfestival Boekelo

De Boekelose Ondernemers Vereniging organiseert weer haar jaarlijkse Pinksterfestival. Het Pinksterfestival vindt plaats op 20 mei, Tweede Pinksterdag in het centrum van Boekelo. Het belooft een mooie dag te worden met een divers aanbod aan kramen en live entertainment. 

Lees meer

Pinkster Pret Markt Roombeek Enschede

Op 20 mei van 9.00-16.00 uur. Dé leukste en gezelligste kleedjesmarkt van Enschede! Een geweldig leuk uitje voor jullie allemaal, met niet alleen kleedjes en kraampjes maar ook springkussens, stormbaan, schminken, knutselen, kinderdisco, zweefmolen en nog veeeeeel meer!!

Lees meer

Creatieve dag Markelo

Op Tweede Pinksterdag bezoek je tussen 10.30 en 17.00 uur de creatieve dag bij Herberg de Pot in Markelo. Dit jaar vind je op het midden van het terrein een tent met muziek van Henri Tijman en de Mixieband, daaromheen de fair met meer dan 50 kramen, natuurlijk mogen de oldtimers en rommelmarkt ook niet ontbreken meer aan de rand van het terrein. Op het workshopplein kun je je laten schminken, haarveertjes zetten, of natuurlijk een leuke workshop volgen.

Lees meer

Pinksterbruidjes Borne

Bekijk de Pinksterbruidjes in Borne

Ieder jaar op eerste Pinksterdag is het weer zover. Dan wordt de oude traditie van de Pinksterbruidjes in Borne voortgezet. Vanuit verschillende wijken in Borne trekken vanaf 10.00 uur groepen meisjes van vijf jaar en ouder dansend en zingend als Pinksterbruidjes naar het centrum.

Lees meer

Uitagenda overig

 

Speeltuinen met terras in Twente

Kindvriendelijk terras en speeltuin

Wil jij er even op uit naar een kindvriendelijk terras of speeltuin? 

We hebben er een heel aantal voor jullie verzameld in onderstaande pagina!

Naar het terras

wandelen met kinderen twente

Nog meer te beleven!

We bieden jullie een heel groot 'Eropuit' aanbod. Er zijn ontzettend veel leuke locaties te bezoeken in Twente en de Achterhoek. Om het eenvoudiger te maken hebben we ze voor je gebundeld!

Weekendje weg in Twente en Overijssel

Deze weekenden lenen zich natuurlijk uitstekend voor een weekendje camping. Met of zonder eigen kampeermiddel, in Twente zijn leuke vakantieparken waar volop vermaak voor de kids is. We noemen er onderstaand een paar op.

Wil jij wel iets verder rijden voor een weekendje weg in eigen land? Wij hebben een heel uitgebreid overzicht gemaakt per provincie, de link vind je onderaan deze blog.

>> Check de mooiste plekjes!

Wil jij wel iets verder rijden voor een weekendje weg in eigen land? Wij hebben een heel uitgebreid overzicht gemaakt per provincie!

Naar provincie overzicht

Log In