Pasen bij Florilympha

Update: de Paasbrunch en het diner op eerste Paasdag zijn volgeboekt.
 
Kom eerste Paasdag gezellig brunchen bij Restaurant Florilympha op het Lutterzand! Bij mooi weer goed te combineren met een heerlijke wandeling over het Lutterzand of een potje midgetgolf.
 
Voor de kinderen staat er een speciaal kinderbuffet klaar en zij kunnen eieren verven, paastekeningen kleuren en eieren zoeken met de paashaas….op zoek naar het gouden ei!  
 
Of schuif jij liever aan bij het Tapas diner dat op beide Paasdagen aangeboden wordt. Onderstaand staan zowel de brunch als het diner uitgeschreven. 
 

Let op: Uitsluitend op reservering via info@florilympha.nl of 0541-551486. 

Paasbrunch

Eerste paasdag om 10.30 óf om 13.00 uur

De Paasbrunch bedraagt 34,50 p.p. Kinderen 5 t/m 12 jaar

15,00 p.p. en kinderen t/m 4 jaar zijn gratis.

Koffie,thee,jus d’orange en smoothies zijn bij de brunch inbegrepen.

De Paasbrunch begint met een keuze uit:

Een romige tomatensoep en een heerlijke aspergesoep

Hierna heeft u keuze uit heerlijke koude en warme gerechten:

Koude Gerechten:

Diverse luxe en zoete broodsoorten

Uitgebreide Salad bar o.a.

Twentse “Tuffel”salade met ei en bacon

“Crazy” Tuna salade/ Pasta-salade

Kip-Kerrie-Ananas salade

Vispalet met diverse gerookte vissoorten

Luxe mini-sandwiches met o.a. carpaccio, brie en zalm

Rijkelijk kaasplateau

Verschillende soorten vleeswaren

Zoetwaren, vers fruit, cereals

Warme Gerechten:

Warme gehaktballetjes “Stroganoff”

Zalmmootjes met tzatziki

Gegratineerde kip uit de oven

Saté van varkenshaas

Risotto met zongedroogde

tomaatjes & spinazie

Omelet groene kruiden, roerei en bacon

Hartige strudel met bospaddestoelen

Zoete verleiding:

Proeverij van heerlijke (ijs-)taarten,

soesjestoren met chocoladesaus,

mini-desserts, warme kersen en slagroom
 

Florilympha’s Paas-Tapasmenu

Een presentatie van heerlijke gerechtjes

Voorgerecht:

Zalmsnippers met appel en ui

Gambaspiesje in knoflook gebakken

Carpaccio rolletje

Soep in glaasje

Kip pesto mini-cocktail

***

Hoofdgerecht:

Saté van de haas

Kabeljauw met citroenboter

Flori Frieten

Oosters gewokte kip met fijne groenten

Frisse salade

***

Paas-Tiramisu