Oyfo live! Opendag met vele workshops en activiteiten.

Oyfo live! Opendag met vele workshops en activiteiten.

Oyfo live! Opendag bij Oyfo. Locatie Esrein 9

Save the Date, Oyfo LIVE! , zondag 30 juni, 12.00-17.00 

Oyfo LIVE! is de open dag van Oyfo Kunst & Techniek in Hengelo. Een inspirerende dag voor het hele gezin. Voor alle leeftijden is er wel iets leuks te zien of beleven. Laat je verrassen en kom gewoon langs, we willen je graag ontmoeten en je zelf laten ervaren wat jij allemaal bij Oyfo kunt doen! 

Doe mee en beleef beeldende kunst, dans, theater, muziek of techniek

Er zijn op Oyfo LIVE! de hele middag interessante demonstraties en optredens dans, theater, muziek, beeldende kunst en techniek te zien. Doe mee met leuke workshops en open lessen. Je kunt alle muziekinstrumenten uitproberen, de DJ & Music Production lessen checken, kijken hoe een sieraad wordt gegoten van zilver, meedoen bij dansworkshops in alle stijlen, creatief bezig gaan met fashion & style bij FashionLab, kijken of meedoen bij demonstraties/workshops keramiek: raku stoken en engobetechnieken, tekenen, schilderen, glaskunst of modelboetseren, en nog veel meer. Je kunt kennis maken met de leraren en informatie krijgen over alle lessen, cursussen, en workshops in het seizoen 2019-2020.

Opening cursistententoonstelling en kunstproject basisscholen

Op Oyfo LIVE!  op zondag 30 juni, wordt om 14.00 uur, de cursistententoonstelling 2019 geopend. Een expositie van werken die in het afgelopen seizoen zijn gemaakt door cursisten beeldende kunst.

De afgelopen weken hebben groepen leerlingen van een groot aantal basisscholen in Hengelo gewerkt aan een groot gezamenlijk kunstwerk in Zaal Zuid, de professionele kunstzaal van Oyfo. De bijdragen van iedere groep zijn geïnspireerd op Afrikaanse kunst en het werk van kunstenares Monique Bosman. Het resultaat van dit gezamenlijke kunstproject kan worden bewonderd op Oyfo LIVE!

Meer informatie over het programma van Oyfo Live op 30 juni vind je via deze link. https://www.oyfo.nl/Oyfo-LIVE%21-2019

Let op: Oyfo Live is niet in het museum, maar in het gebouw waar de cursussen gegeven worden. Iets verderop. Esrein 9.