Outdoor Challenge Run: Familierun

Outdoor Challenge Run: Familierun

Oudoor Challenge Run; Familierun

Jezelf uitdagen en je kracht en uithoudingsvermogen verbeteren, daar draait het om. Je werkt met je eigen lichaamsgewicht en strijdt tegen de natuurelementen. Voor iedereen die tot het uiterste wil gaan!

De run vind plaats op zondag 5 mei 2019 van 09.00 uur tot 17.00 uur. (van 09.00 uur tot 14.00 uur word er gestart in verschillende categorieën). Er wordt gezorgd voor een uitgebreid springprogramma, waaronder een springkussen voor de kinderen. De laatste deelnemer wordt rond 17.00 uur aan de finish verwacht.

De entree is gratis, deelnemers betalen inschrijfgeld!

De Outdoor Challenge Run is voor iedereen vanaf 15 jaar. Maar de Familierun is voor iedereen vanaf 8 jaar. 

De hindernissen bestaan uit onder andere touwhindernissen, blaaspijpschieten, sjouwen met banden en steppen. Voor de 8 kilometerrun geldt een minimumleeftijd van 8 jaar, 

De survival wordt rond het Outdoor Challenge Park gehouden, maar eigenlijk gaan de deelnemers over het hele Hulsbeek, inclusief de skateboardbaan, de bruggen en stranden. Voor het publiek is er dus genoeg te zien.

Het evenement is gratis te bezoeken. Deelnemen gaat op basis van inschrijven en inschrijfgeld. https://www.uvponline.nl/uvponlineF/inschrijven/281