De maand november is een maand om leuke binnenactiviteiten te doen. Bij de Reggehof in Goor zijn er bijna elke woensdag en zondag leuke films voor het hele gezin.

Deze maand zijn dat:

De Grote Sinterklaasfilm (13, 20, 23, 27 november en 4 december)
Big Trip 2 (16 & 30 november)

 

De Grote Sinterklaasfilm
In de nieuwste muzikale familiefilm De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis krijgt Hugo Hogepief de belangrijke taak om op de sleutelring van Sinterklaas te passen. Deze ring geeft toegang tot de kluis waarin alle cadeautjes voor pakjesavond liggen. Maar wanneer hij ongelukkig ten val komt, weet Hugo niet meer wie of waar hij is. Twee gemeneriken Mats en Peer krijgen hier lucht van en ontvoeren Hugo. Een grote ramp dreigt, want zonder sleutelring kan de kluis niet geopend worden. Gelukkig schieten alle Pieten: Party Piet Pablo, Marco Marsepein, Bennie Taaitaai, Kim Cadeau, Paco Post, Willem Wortel en het nieuwste pietje Chico Choco, te hulp. Zal het ze lukken om Hugo Hogepief op tijd terug te vinden en pakjesavond te redden? 

Big Trip 2 
Als dierenvrienden de grote bruine beer, Oscar de haas, ooievaar Karl en Panda een baby Grizzly horen huilen in het bos, blijkt dit het jong te zijn van de presidentskandidaat. Aan hen de belangrijke taak om de baby weer thuis te brengen. Tijdens hun reis gaan ze met een ballon door de lucht, dwars door de bossen, over water en zelfs door de sneeuw. De jaloerse aasgieren Ron en Billy doen er alles aan om de trip te dwarsbomen.

Meer informatie