FBK Kidsrun

  • van:  9 juni 2019 15:00
  • tot:  9 juni 2019 19:00
FBK Kidsrun

FBK Games- FBK Kids run

De FBK Kidsrun (600 m) is voor alle kinderen uit Nederland en daarbuiten in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. De voorrondes vinden plaats op zondag 9 juni in het voorprogramma van de FBK Games. Behoor je tot de 20 snelste jongens of 20 snelste meisjes? Dan mag je tijdens het hoofdprogramma in de finale nog een keer laten zien wat je kunt en wie weet sta jij uiteindelijk op het podium!

Hardlopen in een echt atletiekstadion. Wie wil dat niet! Op zondag 9 juni mogen kinderen uit heel Nederland meedoen aan de FBK Kidsrun (600 m). Iedere deelnemer krijgt bij inschrijving een toegangskaartje voor de FBK Games voor zichzelf plus voor één ouder/verzorger!

De voorrondes worden in groepen gelopen en vinden in het voorprogramma van de FBK Games plaats. De snelste jongens en meisjes plaatsen zich voor de finale (20 jongens en 20 meisjes in totaal), die tijdens het hoofdprogramma van de FBK Games plaatsvindt.

We beginnen met een gezamenlijke warming-up die wordt gegeven door een plaatselijke topper. Daarna beginnen de series en lopen alle deelnemers 600 meter. Deze voorrondes worden in groepen gelopen en vinden in het voorprogramma van de FBK Games plaats. De snelste jongens en meisjes plaatsen zich voor de finale (20 jongens en 20 meisjes in totaal), die tijdens het hoofdprogramma van de FBK Games plaatsvindt.

Inschrijven

Voor de Kidsrun betaal je eenmalig € 10,00. Hiervoor ontvang je: 

  • een startnummer voor de FBK Kidsrun
  • een toegangsticket (voor de sta-tribune) voor een kind plus een volwassene voor de FBK Games 2019

Op de FBK Kidsrun-pagina vind je meer informatie over starttijden en inschrijven. Hou deze pagina goed in de gaten voor eventuele updates rondom het programma!

KIDSPLEIN EN FOOD TRUCKS

Naast de FBK Kidsrun is er natuurlijk in én rondom het stadion nog veel meer te beleven voor het hele gezin. Zo is er bijvoorbeeld een kidsplein met leuke sportieve activiteiten en zijn er foodtrucks. En wie weet loop je jouw favoriete atleet wel tegen het lijf! Zien we jou en jouw familie ook op 9 juni?