Theater en films in de zomervakantie

Kinepolis Enschede

Zoek je een dagje verkoeling? Bij Kinepolis Enschede is het zomers altijd heerlijk koel binnen. Ze hebben verschillende familiefilms draaien maar de hit van deze zomer is ‘De Piraten van Hiernaast’

In De Piraten van Hiernaast wordt het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus. Terwijl de suffe buurtbewoners de waakhaai en huis-octopus maar niets vinden, sluit de elfjarige Michiel, ondanks hun verschillen, vriendschap met de stoere piratenjongen Billy. Maar hij dreigt zijn nieuwe vriend te verliezen wanneer aartsvijand Knokige Krelis plots opduikt. Samen met hun buurmeisje Elizabeth gaan de jongens de strijd aan tegen de gevaarlijkste piraat op zee…

Klik voor het gehele film programma hier.

Theatervoorstelling Schouwburg Hengelo 

Brandweerman Sam en het grote kampeeravontuur 

Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Penny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen!

In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende biologen op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar, als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat en verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden?

Er speelt een voorstelling op 10 juli om 11:00 uur, 13:30 uur en 16:00 uur. Tickets kunnen online besteld worden via deze link.

Brandweerman Sam

Log In