Met de kinderen naar de film in de kerstvakantie

Kerstvakantie film: The Lion King  in Filmhuis de Kappen Haaksbergen 

Simba is een jonge leeuw en zoon van leeuwenkoning Mufasa. Hij kijkt op tegen zijn vader en neemt zijn koninklijke bestemming ter harte. Dat zint Mufasa's jaloerse broer Scar absoluut niet en hij smeedt samen met een groep hyena's een plan om zowel Mufasa als Simba uit de weg te ruimen, zodat hij zelf de macht kan grijpen.

De film wordt zowel in het Nederlans vertoont als in Nederlands Ondertiteld.

Speeldata en tijden bekijk je hier. 

 

Kinderfilms in de kerstvakantie bij Concordia. 

De Grote Boze Vos & Andere Verhalen 6+
Hartverwarmende en doldwaze animatiefilm van de makers van Ernest & Celestine.
Wie is er bang voor De Grote Boze Vos? Niemand lijkt het wel... Alles staat op zijn kop in de wereld van deze boerderijdieren: het varkentje probeert samen met het konijn en de vos voor ooievaar te spelen en kippen jagen op vossen, terwijl een vos de kuikentjes bemoedert. Als het kerstfeest nadert verkleedt de eend zich als de Kerstman.

Buurman & Buurman Experimenteren Erop Los 3+

 De klunzige buurmannen zijn terug! Zo proberen ze op hilarische manier pannenkoeken te bakken, een appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine. En tsja: waarom zou je naar een autowasstraat gaan wanneer je er ook zelf eentje kunt bouwen? De auto wordt er alleen wel een stukje viezer door… A je to!

Aïlo, het Dappere Rendier 5+

In dit spannende verhaal ga je mee op reis met Aïlo en beleef je een fantastisch avontuur in Lapland, verteld door Floortje Dessing.

Aïlo heeft na zijn geboorte maar heel weinig tijd om te overleven. Hij moet in vijf minuten opstaan en leren lopen om zijn moeder te volgen. Samen met de kudde rendieren reizen ze duizenden kilometers om sappig grasland te vinden. Onderweg ontmoet Aïlo een heleboel andere dieren, zoals een poolvos, een hermelijn en een veelvraat. Maar het is ook rennen geblazen als een roedel hongerige wolven de kudde op de hielen zit.

De Beroemde Bereninvasie van Sicilië 8+

Fantasierijk en avontuurlijk animatiesprookje over een berenkoning die in het land van de mensen op zoek moet naar zijn ontvoerde zoon.

Lang geleden verdween de jonge Tonio, zoon van de berenkoning Leonzio. Vastberaden om zijn zoon terug te vinden, trekt Koning Leonzio samen met het berenvolk naar de mensenwereld. Eenmaal in de stad bevalt het ze prima, maar als ze de slechte gewoontes van de mensen overnemen gaat het mis. Met prachtig geanimeerde geesten, een tovenaar en een reusachtige zeeslang!

Speeldata bekijk je hier. 

Log In