Indoor uitjes in Twente. In de voorjaarsvakantie leuke gezins uitjes beleven

Indoor uitjes in Twente

Escape Room Morskieft

Het uitje waarbij samenwerken met je vrienden heel belangrijk is. De Escape Room is geschikt voor kids van 8 t/m 15 jaar. Er zijn 3 kamers voor kinderen.

Het Onbewoonde eiland: Puzzel je een weg door de natuur en kom terug op de bewoonde wereld. Jullie zitten met jullie boot op zee en zien een eiland. Puzzel een weg door het water en zorg dat jullie hier droog aankomen.

Over 45 minuten vliegt er een redding vliegtuig over, lukt het jullie om het vuur aan het branden te krijgen? Succes!

De gymzaal: Tijdens de laatste gymles voor de zomervakantie is het fluitje van meester Willem verdwenen! Over 45 minuten gaat de bel, de schoolvakantie kan dan beginnen.Maar meester Willem laat jullie niet eerder gaan dan wanneer zijn fluitje terug is! Helpen jullie mee zoeken?

Heelal: Jullie zitten in een ruimteschip dat dwars door het heelal reist. Alleen hebben jullie nog maar weinig zuurstof! Ga met elkaar aan de slag. Los de raadsels op, puzzel, ontcijfer en werk samen. Zo keren jullie heelhuids terug op aarde.

Voor alle kamers geldt: Het gehele avontuur duurt zo’n 60 minuten. Je start met een introductiespel. Dan weten alle kinderen wat ze te wachten staat en wat de bedoeling is. Dan gaan de kids de kamer binnen (zonder begeleiding van de ouders) en gaat het avontuur beginnen.

Lukt het binnen de tijd te ontsnappen? Dan wacht er buiten een leuk prijsje.

Prijs: €10,50 p.p. Reserveer je kamer hier. 

Blacklight Midgetgolf. Indoor midgetgolf

Een nieuwe ervaring van midgetgolf beleven? Ga dan naar Speeltuin Morskieft in Reutum. Een gloednieuwe blacklight midgetgolfbaan staat op je te wachten. Een 18 holes baan die door de blacklights worden aangelicht. Voor jong en oud is het een uitdaging om het balletje in zo weinig mogelijk slagen in de ‘hole’ te krijgen.

Het thema van de Blacklight midgetgolfbaan is de onderwaterwereld en de jungle. En dat zie je direct als je binnen stapt aan de prachtige kleurrijke muurschilderingen.

Reserveer hier je afslag. 

ZERO55  

Zero55 is het activity center in Enschede. Voor iedereen die van uitdaging, actie en spanning houden. E- Karten en Lasergame onder 1 dak.

E-Karten: Futuristisch racen in een elektrische kart geeft een enorme kick. E-karten is karten op een indoor kartbaan, maar dan zonder herrie en stank. En met een een spectaculaire lichtshow met glow in the dark effecten en lekkere racemuziek. Deze combinatie is uniek in Nederland. E-karten is voor iedereen die groter dan 1.35 m is. De karts kunnen op verschillende snelheden worden ingesteld en daardoor is het ook voor de wat jongere kids veilig. 

Lasertag: Waan je bij Lasertag in een futuristische real game simulatie. Vind je lasergamen leuk? Dan vind je Lasertag spectaculair. Het is actiever, tactischer en geschikt voor jong en oud. Er zijn verschillende spelsituaties en er is veel digitale interactie. 

ZERO55 is tijdens de vakantie iedere dag geopend van vanaf 10:00 uur. Voor het reserveren van een starttijd, de combideals of meer informatie klik je op deze link. 

Bowlen 

Bowling Enschede is een uitje voor het hele gezin! 16 zeer moderne bowlingbanen met gave verlichting geven een speciale sfeer. De computergestuurde beeldschermen geven uw scores tijdens het bowlen nog meer kleur. 

Voor kids is dit op en top vermaak en het spelletje is niet moeilijk. Met behulp van de computer is het tellen van de scores geen probleem meer. Er zijn kinderschoenen aanwezig vanaf maat 28, kinderballen en de zijkanten kunnen omhoog waardoor de bal niet in de goot belandt. Gegarandeerd scoren! Diverse animaties, swingende muziek en de discoverlichting maken het feestje helemaal compleet. Reserveer hier je baan. 

 

 

 
 

 

Log In