Goedemorgen Twente

18 oktober 2019

Goedemorgen Twente,

Jaaa!! Nog een paar uur naar school en dan hebben de kids vakantie! En misschien jijzelf ook wel? Waar ik 2 weken geleden nog zei dat de herfstvakantie al zo snel kwam...kan ik er nu naar uitkijken. Want wat zijn er veel leuke dingen te doen komende week. Via social media vertellen we jullie elke dag wat er te beleven valt, lekker makkelijk! 

Gisteren zijn de winnaars bekend gemaakt van de Go-Kids Win Weken. Wat hebben er ontzettend veel mensen meegedaan aan deze win acties. Super leuk! Er hebben zich nog een aantal winnaars niet gemeld. Daarom hier nog een oproep. Ken je ze? Taggen maar! Staat je naam er tussen? Stuur dan een mailtje naar twente@go-kids.nl dan ontvang je van ons de rest van de informatie.

 

Het gaat om: Brigitte Siemerink, JHJ Berton, Cindy Morsink en Gulendem Sahin- Gyan

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie! En heb je zin om een uitstapje te maken...start dan op Go-Kids Twente! Hier vind je het leukste dagje uit!

 

 

14 oktober 2019

Goedemorgen Twente,

Waar hebben jullie het over gehad dit weekend? Zijn er plannen gemaakt? Is er een datum geprikt? Ik gok dat het iets te maken had met wanneer je sinterklaas gaat vieren en wat jullie gaan eten tijdens de kerstdagen. Bij wie vieren we kerst dit jaar? Welke dag? En gaan we koken of uit eten?

En ja inderdaad...wij hebben dit ook besproken! En niet alleen daarom denk ik dat jullie dit ook gedaan hebben. Ik kan namelijk zien welke pagina's op Go-Kids gezien en gezocht zijn, En afgelopen week stond met stip op nummer 1 de blog van afgelopen jaar: Waar eten jullie tijdens de kerstdagen! We hebben schijnbaar allemaal zin in de feestdagen. De lampjes, het eten en de gezelligheid.

Deze week staat bij Go-Kids Twente nog niet in teken van kerst...maar wel de herfst! Want nog 1 weekje werken en naar school en dan is het herfstvakantie. We gaan daarom lekker door met het plaatsen van herfstvakantie uitjes. En natuurlijk kun je de nieuwsbrief boordevol herfstvakantie tips in je mailbox verwachten. Donderdag gaan we een feestje vieren want dan gaan we alle winnaars bekend maken van de Go-Kids Herfst Win Weken. En vandaag maken we de winnaar wekend van het Wally boek. Genoeg leuke dingen op de planning dus!

Fijne dag!

 

 

 

Goedemorgen Twente,

11 oktober 2019

Na heel veel regen, komt er zonneschijn! Dat is tenminste wat er voorspelt wordt dit weekend. Het wordt zondag zelfs 20 graden! Maart roert zijn staart, april doet wat hij wil...en helaas valt er op oktober niet te rijmen, maar... oktober zorgt voor vreemde combi's....zou bij ons thuis heel toepasselijk zijn! Want waar het de ene dag al echt koud is, is het de andere dag toch behoorlijk zacht. En dat levert bijzondere kleding combinaties op. Het liefst trekken de kids hun (nieuwe) winterkleding aan, maar een t shirt erbij op is warm genoeg. En in de witte sneakers passen volgens hun ook prima dikke sokken. Want nee...de winterschoenen doe je nog niet aan en sneakersokken is echt te koud hoor! Oh en dan die lichte zomerbroek met winterjas...ook zo'n fijne combinatie! Of de zomerjas...maar dan met sjaal! Ja echt...we hebben bijzondere combinaties voorbij zien komen de laatste weken. Dus ondanks dat ik die zachte temperaturen wel heel erg fijn vind...mag het koude weer van mij wel komen! 

En dan hebben we alweer bijna weekend! En er is ontzettend veel te doen. Heb je gisteren de weekendtips gemist? We noemen ze nog een keer!

Vrijdag:
➡️Brugklas de musical in Stadstheater De Bond
➡️Disco Zwemmen bij Sportcentrum Vondersweijde met Go-Kids Korting!

Zaterdag:
➡️Kinderboekenfeest Reis mee feest in Bibliotheek Oldenzaal
➡️Museumnacht in Enschede Museumnacht Enschede

Zondag:
➡️Theatervoorstelling Ayse en de verliefde wolk 6+ in Schouwburg Hengelo
➡️Lazy Sunday with kids. Knutselen, kleien en kleuren bij de Twentsche Foodhal
➡️IVN Scharrelkids doe dag in het thema herfst in de Lutte.
➡️Pokémon middag bij De Dondersteen Hengelo
➡️Hocus Pocus Knutselen en buitenactiviteiten op de Sallandse Heuvelrug

Meer informatie over deze activiteiten vind je in de agenda op Go-Kids Twente.
go-kids.nl/twente/agenda

En dan hebben we natuurlijk nog de Go-Kids Win Weken! Doe jij al mee? Heb je geen instagram of facebook, dan kan je ook meedoen, door je in te schrijven. 

Fijne dag! 

 

 

Goedemorgen Twente,

7 oktober 2019

Het weekend vloog voorbij! Wat waren er veel leuke dingen te doen! Eveline ging met 2 jongens op Sterrenjacht in de Museumfabriek. Hier was de oudste sterrenprojector van de wereld te zien...en deze is nog in werking ook nog! Ze hebben het heel leuk gehad, en knutselde ook nog een mooi zonnestelsel in elkaar. Haar blog is onderweg! Ik ben naar de première van Zwijnenstal geweest in Theater Sonnevanck. Een co-productie van Theater Sonnevanck en de Nederlandse Reisopera. Een erg grappige voorstelling met goede acteurs. Waaronder  Ilse Warringa en Rop Verheijen.  (beide bekend van de Luizenmoeder). Ook hierover volgt snel een blog. 

En wellicht is het jullie opgevallen dat onze website een nieuw jasje heeft gekregen. De herfst is officieel ingetreden, dus we vonden het tijd voor een nieuw jasje! Onze site is nu nog mooier, makkelijker en overzichtelijker geworden. Wat vinden jullie ervan? https://go-kids.nl/twente

En om de website nog gebruiksvriendelijker te maken voor jullie bezoekers, reis ik vandaag af naar Soest. Daar krijgen we een training over ticketing. We gaan namelijk tickets verkopen via de website. Leuke Go-Kids arrangementen. Bijvoorbeeld een familieticket met een gratis kopje koffie, of een kinderfeestje voor 8 personen met gratis ijsjes. Na deze training ga ik hier natuurlijk snel mee aan de slag, en dan hoop ik jullie zo snel mogelijk te kunnen laten weten welke arrangementen er op Go-Kids Twente te koop zijn!

Wordt vervolgt.

Fijne dag!

 

 

4 oktober 2019

Hoera! Het is dierendag! Een feestdag die hier thuis niet onopgemerkt voorbij gaat.Onze hond Whisky en ons konijn Stamper worden vandaag flink verwend. Naast de vele knuffels die ze vandaag zullen krijgen, hebben we natuurlijk ook wat lekkers voor ze. Ik moet zeggen dat de kinderen wel eens groter hebben uitgepakt op dierendag. En ondanks dat ze het er al een paar dagen over hebben, is er niet heel veel geregeld. Maar dat ligt er waarschijnlijk meer aan dat ze niet zoveel tijd hadden deze week, dan dat ze het niet zouden willen. Er is wel eens een hondentaart "gebakken"van brokjes, soepvlees, hondenkoekjes, brood en  melk. Maar ook hebben ze wel eens zelf gemaakte slingers opgehangen. Dit jaar moeten de dieren het doen met lekkers en knuffels. Een bot voor Whisky en voor Stamper koekjes en wat groente. En ik weet eigenlijk wel zeker, dat er nog wel een spontane wending komt aan deze feestelijke dag als de kids zometeen wakker worden. Ze maken er als dierenvrienden hoe dan ook een feestje van vandaag!

Wil je wat leuks doen op dierendag? Er zijn een aantal activiteiten speciaal voor dierendag.

 • Dierendag bij Kinderboederij Dondertman.  Alle kinderen mogen meehelpen om de tafel te dekken voor de geiten in de knuffelwei. Zodra de tafel gevuld is met allerlei lekkere dingen, kan het schouwspel beginnen: De dieren gaan letterlijk en figuurlijk aan tafel!
 • CatVideoFest2019!De allerleukste kattenfilmpjes! Vertoningen van het evenement vinden plaats over de hele wereld en een deel van de inkomsten wordt afgestaan aan lokale organisaties voor de opvang van katten en dierenwelzijn. Voor het eerst komt de kattensensatie nu eindelijk ook naar Nederland! De film draait in Concordia Enschede.
 • Puzzeltocht tussen de dieren. Bij tuincentrum Borghuis kun je meedoen aan een puzzeltocht tussen de dieren.

Meer info over deze dierendag activiteiten vind je in de agenda. 

En dan hebben we natuurlijk nog de Go-Kids Herfst Win Weken. Zoals beloofd in Goedemorgen Twente een overzicht van de lopende acties. Er volgen er tot aan de herfstvakantie nog veel meer!

 •  We verloten een Opa & Oma arrangement. Dit arrangement bevat:
  🍂2 X klimmen lage parcours voor de kinderen
  🍂2 X koffie + appelgebak voor de opa & oma. 
  Geldig van 19 oktober t/m 15 november 2019. Om mee te doen volg je deze link. 
 • We verloten een gezinsticket voor 5 personen (max. 2 volwassenen). Deze ticket biedt toegang tot het Openluchtmuseum in Ootmarsum en deelname aan de speurtocht inclusief tablet. Om kans te maken volg je deze link. 

Fijne dag vandaag en alvast een fijn weekend!

 

Log In