Klimbos Achterhoek in Ruurlo
Hengeloseweg 2, 7261 LV Ruurlo

Klimavonturen bij Klimbos Ruurlo

Durf jij de uitdaging aan? De spanning stijgt. Je slikt nog een paar keer. Je staat op het punt om jezelf een weg te banen door het mooiste en spannendste klimbos van Nederland. Ontstressen en genieten van de natuur? Dat doe je bij Klimbos Achterhoek in het Ruurlose bos. Een plek vol met verrassingen. Het is een speelparadijs vol met avonturen voor jong en oud. Een tokkelroute, moeilijke overgangen en grote netten. Het is er allemaal. Kies zelf een klimroute en bepaal hoe hoog je wil gaan.

Klimbos Achterhoek

Beleef 3 uur klimplezier in een klimbos en ga tot het uiterste voor het mooiste uitzicht. Kies zelf een route en bepaal hoe hoog je wil gaan! Veilig is het in elk geval door het continu zekersysteem. Hierdoor klim je zelfstandig, op je eigen niveau. Het klimbos is gelegen in een écht bos, waarbij we niet werken met klimpalen. Hierdoor krijg jij de beste klimervaring! De routes bouwen en onderhouden ze zelf en worden extern gekeurd op veiligheid. Het personeel wordt opgeleid om veiligheidsinstructies te geven en om jou de mooiste beleving te bieden. Een dag om nooit meer te vergeten!

Klik hier voor de plattegrond

Hoe oud en hoe lang moet je zijn voor het klimbos

Vanaf 6 jaar en een minimale lengte van 1.20 m. ben je van harte welkom om te komen klimmen. Je klimuitje in het klimbos begint met een instructie van 30 minuten. Daarna weet je alles om veilig van start te gaan.

Gaaf he! Klaar om het avontuur aan te gaan?

Reserveer wel even je tickets

 

 


.

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor