Escape Tour Apeldoorn, Deventer of Zutphen

Speel een spannende Escape Tour, een citygame midden in het centrum van Apeldoorn, Deventer, Zutphen of een andere leuke stad in het land.

Escape Tour geheime wandeltocht

Met de Escape Tour app maak je een mooie wandeling door de stad en kom je langs allerlei unieke plekken. Je hebt twee uur de tijd om tijdens de wandeling verschillende hints te ontcijferen, raadsels op te lossen en vragen juist te beantwoorden. 

Vind je de geheime uitgang binnen 2 uur? Dan verdien jij een plekje aan de Wall of Fame!

Hoe werkt de Escape Tour app?

Bestel je voucher en kies in welke stad je de game wilt spelen. Na het afronden van de boeking krijg je via de app en mail automatisch alle instructies binnen.

  • duidelijke uitleg van het spel
  • de startlocatie
  • persoonlijke inloggegevens voor de app

Daarna kan je het spel meteen beginnen. Want zodra je de game geboekt hebt kun je zelf kiezen wanneer je deze speelt. Start het spel wel pas op als je ook echt gaat beginnen met spelen. 

Escape Tour met kinderen

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen al mee spelen met dit toffe spel. De vragen zijn misschien nog wat moeilijk, maar jonge kinderen kunnen wel erg goed mee doen met de spelopdrachten. Ook vinden zij het fantsastisch om de telefoon in de hand te houden en de route uit te zoeken. Super stoer en stiekem toch ook een beetje leerzaam... 

Escape Tour boeken en reserveren

De Escape Tour kost slechts 29,95. Hiervoor heb je een hele leuke middag met je hele gezin. 

Boek hier je ticket! ➤

 

Welke stad kies jij?

Escape Tour Apeldoorn

De Koninklijke familie en Apeldoorn zijn al eeuwen met elkaar verbonden. Maar ook zij hebben geheimen. Ontrafel het geheim van de Koninklijke familie. Ontdek de geheime uitgang van de ontsnappingspoort van Willem III, die vroeger regelmatig de stad Apeldoorn moest verlaten als hij weer eens in de problemen was gekomen door een van zijn vele minnaressen. Ben jij op tijd?

Escape Tour Deventer

Met de Escape Tour Deventer volgen jullie de voetsporen van Magteld en moeten jullie je best doen om haar man Jannes te helpen. Zorg ervoor dat je Jannes naar de geheime uitgang van de stad kan brengen, zodat hij niet aan het schavot hoeft te hangen. Deventer is in de 16e eeuw een welvarende Hanzestad en daar profiteerd de familie Penninck flink van. Dochter Magteld wordt echter nooit iets verteld, maar hebben zij en haar man Jannes ook geen recht om bij de bovenste laag van de samenleving te horen. Wees snel, het plein waar de onthoofding moet plaatsvinden loopt al vol...

Escape Tour Zutphen

Met de Escape Tour Zutphen gaan jullie terug naar de winter van 1572 en kruipen jullie in de huid van huursoldaat Rowland. Zutphen is net terugveroverd door Willem van Oranje. De Spanjaarden willen de belangrijke Hanzestad Zutphen graag terug winnen, dus spannen ze Rowland voor hun karretje. Rowland doet alles voor geld en laat de Spanjaarden maar wat graag door de poort naar binnen. Dit maakt de chaos compleet en Rowland slaat op de vlucht. Hij moet zo snel mogelijk de stad verlaten voordat Willem van Oranje hem te pakken krijgt. Help jij hem mee?

 

Het spel is ook te spelen in:
Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Bergen op Zoom, Bolsward, Breda, Brielle, Delft, Den Bosch, Den Haag. Doesburg, Eindhoven, Enkhuizen, Enschede, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Naarden, Nijmegen, Rotterdam, Texel, Tilburg, Utrecht, Venlo, Volendam, Zierikzee en Zwolle

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Outdoor