Twekkelerweg 327, 7554 SC Hengelo

Attractiepark de Waarbeek is een familie pretpark in Hengelo wat zich vooral richt op families met kinderen tussen de drie en twaalf jaar. Een dag bij de Waarbeek is bijzonder omdat je hier all-inclusive kunt spelen, eten en drinken.

De Waarbeek het leukste pretpark in Twente

Waarbeek attracties
Verstopt in de bossen tussen Hengelo en Enschede in vind je dit nostalgische pretpark, wat al bestaat sinds 1924. Het Park is uitgegroeid van een klein speeltuintje tot waar attractiepark, inclusief een van de oudste nog werkende stalen achtbanen ter wereld. 

All-inclusive spelen, eten en drinken

Waarbeek Attractiepark in Twente
Ja, je leest het goed. Bij de Waarbeek bieden zij een unieke all inclusive formule, zo kun je niet alleen genieten van alle attracties en speeltoestellen, maar ook smikkelen van onbeperkt fruit, soep, snacks, belegde broodjes of friet. En zodra je dorst krijgt haal je wat limonade, koffie, thee of een waterijsje.

Hoe groot is de Waarbeek

Waarbeek Attractiepark
De Waarbeek is een pretpark van 3,4 hectare speelplezier. Dus perfect voor jonge gezinnen. Het is overzichtelijk, kinderen lopen makkelijk van de ene naar de andere attractie en weer terug als ze nog een keer willen. En de wat oudere kinderen kunnen heerlijk hun eigen gang gaan zonder de weg kwijt te raken. 

Welke leeftijd Waarbeek

Pretpark De Waarbeek in Twente
De waarbeek richt zich op gezinnen met kinderen van 3-12 jaar. Bij elke attractie wordt duidelijk aangegeven vanaf welke lengte kinderen met- of zonder begeleiding de attractie mogen betreden.
Voor de kleintjes zijn er onze favourieten de Spoortrein, de Lazy Pompoen en de Eendencarrousel. Door de diverse spannende attracties, zoals de botsauto's, de Hully Gully, Nautic Jet, de Rodelbaan, de Zweefmolen, de Springbuik en de toffe Twister is er ook voor de kinderen van 10 tot en met 12 jaar genoeg te beleven.
Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met jongere broertjes en zusjes, door de aanwezigheid van een babyverschoningsruimte, een magnetron voor het opwarmen van babyvoeding en kinderstoelen.
En door alle verharde paden kan opa of oma in de rolstoel ook mee, er is ook een invalidentoilet aanwezig.

De attracties in Waarbeek

Waarbeek Attracties
De Waarbeek heeft door de jaren heen een grote variëteit aan attracties erbij gekregen. En dit attractie aanbod blijft uitbreiden.
Elk jaar worden er nieuwe attracties toegevoegd aan het park. Sinds kort heeft De Waarbeek een nieuw themagebied genaamd 'DinoWorld'. Hier kun je naar hartenlust genieten van de dinosaurussen in het park.

  • Op avontuur in de Raptor adventure
  • Een rondrit maken in de Dinoexpress
  • Dinobotten opgraven in de dino opgraving

Wat kost de Waarbeek

Bij de Waarbeek betaal je een vaste all-in prijs. Daarvoor kun je onbeperkt gebruik maken van de attracties en het eten en drinken. Je weet van te voren wat je kwijt bent voor de dag en de portemonnee hoeft niet weer getrokken te worden.

Korting Waarbeek

Bestel je tickets alvast online en ontvang korting ten opzichte van de kassaprijs. Je ontvangt de tickets per e-mail en kunt deze dan uitgeprint laten scannen bij de ingang van het park.

Waarbeek reserveren

Let op! Tickets zijn ook te koop aan de kassa, maar zonder reservering vooraf kan dit uitverkocht zijn. Wil je verzekerd zijn van een plek in het park koop dan vooraf je tickets en/of maak een reservering.
Reserveer hier je tickets! ➤

Wat ga jij doen vandaag?

Wij bestellen frikandellen ;) met Pelle en de directeur van de Waarbeek!

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor