Sinterklaas in Ruurlo

Ook dit jaar zal de jaarlijkse intocht van Sinterklaas weer plaats vinden in Ruurlo en wel op 19 november a.s.. Dit jaar zal er, voorafgaand aan de bijeenkomst op het Kerkplein, een intocht plaats vinden. Lees hieronder wat dat zal inhouden!
 
De intocht, een wandelende stoet, zal zich vanaf ’t Rikkelder (net voor De Schoven) verplaatsen via de Kroezelaan, de Borculoseweg en tot slot de Dorpsstraat. Op het Kerkplein wordt de intocht verder feestelijk begeleid. De intocht start om 14.30uur aan ’t Rikkelder en we verwachten rond 15.00uur op het kerkplein te zijn.
 
Sint en zijn pieten zullen de kinderen weer vermaken met allerlei leuke dingen. Wat dit is, dat blijft nog even geheim. Wij denken dat jullie het niet willen missen. Natuurlijk wordt er ook dit jaar weer afgesloten met een heerlijke traktatie.
 
Op de basisscholen zijn/worden er vlaggetjes uitgedeeld. Deze worden op 13 november weer opgehaald bij de scholen. Anders dan andere jaren zal de prijsuitreiking wat later plaats vinden, namelijk tijdens de FILMMIDDAG.
Want dit jaar heeft de Sinterklaascommissie van de Ruurlose Ondernemingsvereniging (ROV) wat extra’s gepland, namelijk een filmmiddag op woensdagmiddag 29 november a.s.
 

Sinterklaas Cola disco Ruurlo

Op initiatief van de Tapperij zal er aansluitend aan de Sinterklaasintocht een Cola-disco worden georganiseerd voor de kinderen van zeven à acht jaar in de Tapperij. De deuren zullen geopend zijn vanaf 15.00uur.

Meer weten? ➤

 

Lees ook:

⭐️ Sinterklaas in de Stedendriehoek

⭐️ Sinterklaasintochten in de Stedendriehoek

⭐️ Nieuw: Whatsapp kanaal !!!

 

Log In