Port Zélande 2, 3253MG Ouddorp

Overnachten met kinderen in een familie vakantiehuis

De vakantieparken van Center Parcs staan bekend om hun kindvriendelijkheid. Omdat Port Zélande niet ver van de regio Rotterdam en Dordrecht ligt, en officieel zelfs in Zuid-Holland ligt, hoort deze zeker in ons overzicht thuis.

Familie accommodaties op Center Parcs Port Zélande

Je hebt ruime keuze uit verschillende type cottages, appartementen en zelfs lodgetenten. De allerleukste vinden wij we de kindercottage;

Kindercottage met privé glijbaan. 

Hoewel kinderen zich op dit park echt niet snel zullen vervelen, met deze cottage is dat sowieso uitgesloten. Er aan vast zit namelijk een speelhut met een privé glijbaan en er is een aparte kamer die al is gevuld met speelgoed. Een eigen speeltuin en speelkamer, dat moet goed komen.

Naast de verschillende mooie kindvriendelijke accommodaties, is er natuurlijk ook veel te beleven voor jullie gezin op het vakantie park.

Aqua Mundo, het subtropische zwembad heeft een wildwaterbaan, een Turbo Tunnel en stroomversnellingen. Of wat dacht je van het Water Playhouse?

Onze reporters hebben de Aqua Mundo uitgetest, hun ervaringen zie je hieronder in de vlog:

Naast zwemmen, kun je op dit park ook spelen in een van de vele speeltuinen, golf spelen, lasergamen, paintballen, klimmen en nog veel en veel meer.

Bekijk de website van Center Parcs voor meer informatie over dit park en actuele prijzen.

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor