Gender reveal partystyling

Gender reveal partystyling

Een gender reveal is een feestelijke bijeenkomst of evenement waarbij de ouders van een ongeboren baby het geslacht van de baby onthullen aan hun familie en vrienden.

Verschillende manieren om een gender reveal te doen

Er zijn verschillende manieren waarop een gender reveal kan plaatsvinden. Een veelvoorkomende methode is om een taart te bakken met een gekleurde vulling. De kleur van de vulling onthult het geslacht van de baby - bijvoorbeeld roze voor een meisje of blauw voor een jongen. De ouders snijden de taart aan tijdens het feest en de gasten juichen en vieren als de kleur wordt onthuld.

Een andere populaire manier om een gender reveal te doen is door middel van ballonnen. De ouders vullen ballonnen met roze of blauwe confetti en onthullen de kleur van de ballonnen aan hun gasten. Soms worden de ballonnen ook opgehangen en vervolgens doorgeprikt om de confetti te laten regenen en zo het geslacht te onthullen.

Andere ideeën voor gender reveals zijn bijvoorbeeld het openen van cadeaus met specifieke kleuren, het spuiten van gekleurde verf uit spuitbussen, het maken van een speciale video of het organiseren van een fotoshoot met passende accessoires.

gender reveal partystyling

You Name It partystyling

Als je op zoek bent naar een gender reveal die echt opvalt, dan kan je terecht bij You Name It partystyling, dat de decoratie verzorgt voor verschillende gelegenheden. Niet alleen voor een gender reveal, maar ook voor (kinder)feestjes, babyshowers, bruiloften, winkelopeningen en meer. You Name It partystyling biedt alles wat nodig is om een feest te vieren en denkt graag met jou mee. Jouw wensen worden goed in acht genomen en er wordt ervoor gezorgd dat de styling tot in de puntjes wordt verzorgd.

Klik hier voor meer info!